Какъв сайт ще върви..

devilx

Well-Known Member
Днес ми хрумна и си купух един домейн.. speedstartdotorg , но се чудя какъв сайт ще върви на този домейн и как най-бързо ще може да се монетизира. Нещо за коли? За диети? шопинг сайтове или някакви други курсове?

От: Какъв сайт ще върви..

За повече подробности - плащай си!

Хахаха това просто се чудих кой ще го напише :D

По темата: Може и за старт на някакъв бизнес с идеи. :twisted:
(хм Kmark, вече го беше написал, докато се мотках със съобщението)

направи си сайт на англииски където продаваш система как да си изкарате месечно няколко хилядарки или как да си изкарат през ден по 40 паунда

и им искаи по 400 паунда....

Шанса ще е по голям да продадеш нещо отколкото на български :)

освен за старт в бизнеса, защо не старт в кариерата? Примерно каталог с фирми предлагащи стаж в дадена страна или чужбина. Да кажем нещо от сорта на джобса, но с по-тясна насоченост.

Re: От: Какъв сайт ще върви..

Имам идея. Ама специално за теб... ще струва 400 $.

За повече подробности - плащай си!

ХАХАХА :lol: Епик коментар. Бях забравил, че този беше "за повече информация - плащайте си" :lol:

Сигурно събира кинти за Мерцедес, след като нямаше дарения :lol: Беше си пуснал сайт със снимка и биография, в който молеше Мерцедес да му подарят някакъв модел, който принципно е 6-цифрена сума.

П.С.: Иначе домейна вярно е готин :)

Ахаха , трудно ще ми е с този английски, понеже него знам, но покрай сайта тъкмо ще го науча и аз смятах да е нещо на английски, че БГ трафика е слаба работа вече.

Малко връзки да събира като сайт, после домейна ще го продам за няколко стотици хилядарки :Д

Колега, защо ти е този домейн, защо ти е този сайт ? Изкарвай си големите пари с големите идеи и не се занимавай с такива дребни глупости.

Можете ли да ми предложите някакви готови системи за такава продажба на идеи? Или каталог с фирми както казаха горе за стаж.. или обяви за работа , нещо такова? да има вградено плащане с пейпал или монейбукърс..

Горе