alfina87
Active Member
Спортът и движението са важни за нашето положително настроение, изграждане на баланса между останалото около нас и то, времето, отделено само за нас самите и нашето добро
И тъй като прекарваме много време пред компютъра, мисля, че интересна дискусия би се получила, ако споделим колко време отделяме за спортни занимания, колко пъти седмично, как намираме време и за тях покрай всичко друго и кои са любимите ни спортове. Мислех да направя темата като дискусия, но засега я оставям така 8)
Започвам първо аз: преди години спортувах доста, фитнес, плуване (така и не се научих да плувам добре
/, но поради обстоятелствата съвсем спрях и...все си намирах оправдание. Взех решение да се оттърва от нещата, които или не са нужни на момента, или ми изяждат времето и от 2 месеца започнах да ходя на фитнес (1-2 пъти седмично) и на зумба (1-2 пъти седмично) като пропуснах само една седмица дозата спорт и се чувствах доста кофти. Освен че настроението ми се подобри, след като преодолея мързела да стигна до залата и много чудене, след това се чувствам много по-добре
Събират ми се 2-3 пъти в седмицата да спортувам като за съжаление движението пеша е ограничено доста
Според мен оптималният вариант е 3-4 пъти от един вид спорт или комбинирано от това, което ни харесва.

Започвам първо аз: преди години спортувах доста, фитнес, плуване (така и не се научих да плувам добре

Според мен оптималният вариант е 3-4 пъти от един вид спорт или комбинирано от това, което ни харесва.