Това всички дето сме с колела да вземем се съберем да си направим едно кросче.
Ами, единият ни треньор е момичеRedrum, бойните изкуства дали би се справило добре и момиче, интересно ми изглежда като гледах клипчето
Добре, че не ми е жена, че ако я ядосам нещо и ще ми разкаже играта за нула време. :lol:
Можеш да бачкаш, докато караш колело? :shock:Иначе по темата - колело. 50-60км. на ден без значение от континента. Не пречи на пиенето, създава социални контакти и при нужда дори позволява да работиш онлайн, докато караш.
колело. 50-60км. на ден без значение от континента.
Преди 3 месеца започнах да се уча да плувам правилно - с глава под водата. Определено напредвам бързо, плувам бруст засега, но целта ми е да науча и кроул. Оказва се, че ми е приятно и ме кара да се чувствам добре. Иначе преди години съм тренирала аеробика, малко танци... Абе, при всички положения трябва да има движение за по-качествен живот.
Предполагам си от Бургас ?Готина тема. Определено имаме нужда да се раздвижваме след дългото стоене на стола. По принцип си падам по бойните спортове, като малък съм тренирал карате до и уин-чун, а преди 5-6 години започнах да тренирам бокс/кикбокс, но за съжаление трябваше да прекъсна за малко. В момента тренирам кудо (смесица между джудо, самбо, бокс и киокушин карате), като смея да твърдя, че това е едно страхотно бойно изкуство, което калява както тялото, така и духа
[video=youtube;uOce009kG2s]http://www.youtube.com/watch?v=uOce009kG2s[/video]
УС!