Sobieski
Well-Known Member
От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...
Blinky Хубаво ли беше момичето
consultsoft Гуугъл може да ти предложи...
Blinky Хубаво ли беше момичето
consultsoft Гуугъл може да ти предложи...
TLA - има много такива провайдъри на линкове, так може да се купуват, както и продават линкове. Всичко е въпрос на това колко си навит да платиш. Също ако точно това искаш - може да се завъртиш из форумите за уебмастъри на лично да си купуваш от съответния сайт собственост на дадения човек.Здравейте,
Някой може ли да предложи някои сайтове които предлагат услугата продажба на линкове.
Благодаря ви.
Да, иначе отива в небитието като останалите. Доста сайта пробиха, други си циклят и може би никога няма да стигнат популярноста която са планували в началото - стартирането.има значение куалитито на самия сайт соц мрежа, артикъл дир, etc...
В последното изказване на Matt Cutts относно директориите се казваше, че в момента Google не игнорират линкове от директории, но може да решат да го направят в бъдеще. Струва ми се, че 1-2 качествени линка тежат колкото 200-500 директории.Неотдавна Гугъл не спря ли да зачита линковете от директории и да не им придава тежест при позиционирането на станицата. Или съм в Грешка.
Има нещо вярно в това. То за това се засилва трафика на линкове и писането по соц. мрежи. А съм забелязал, че и блог постовете се тавът много, хем линк от рилейтед контент, хем еднопосочен и тежък, ако блога се харесва от Г. А блоговете и соц. мрежите са от любимите ресурси в мрежата.В последното изказване на matt cutts относно директориите се казваше, че в момента google не игнорират линкове от директории, но може да решат да го направят в бъдеще. Струва ми се, че 1-2 качествени линка тежат колкото 200-500 директории.
Ако наистина Matt Cutts беше казал такова нещо, в този момент нямаше да намериш домейни регистрирани година за година. Да не говорим, че никога в Интернет не е имало "равни други условия". Аз лично не съм усетил каквато и да било разлика.Леко встрани от темата, но скоро четох едно мнение на М.К. ако не бъркам, че Г се отнася по-добре към домейни регистрирани за 5 години напред например и "при равни други условия" той е с предимство пред домейн платен само за година напред.