Заеби федер алият резерв,Най-обичам някакви колхозници да говорят с патос, вместо с факти - май и аз много искам, след като менталните ви избори са дали да пия днес препарат за вана или одеколон ...
Заеби федер алият резерв,Най-обичам някакви колхозници да говорят с патос, вместо с факти - май и аз много искам, след като менталните ви избори са дали да пия днес препарат за вана или одеколон ...
Добър опит Блеки, но няма как, аз съм прав и няма как да ме оборишНай-обичам някакви колхозници да говорят с патос, вместо с факти - май и аз много искам, след като менталните ви избори са дали да пия днес препарат за вана или одеколон ...
Заеби федер алият резерв,
Е добре щом ще си вечно прав, няма какво и се опитвам да те оборвамДобър опит Блеки, но няма как, аз съм прав и няма как да ме обориш
Браво, дойде ти акъла и на тебЕ добре щом ще си вечно прав, няма какво и се опитвам да те оборвам
Грешите, енергията трябва да е безплатна и тя е таква. Пускам един жокер - моят аватар, мислете..
ПП Хайде пак утопия - ресурсно базирани икономики, без паричен еквивалент ...
Явно още не си до расъл да знае, че парите оценяват стойност и зад тях стои реална стойност, за която се заменят - когато лишиш монетарният ефект ей така на прима вист как ще оценяваш най-елементарната стока в едно общество? Как ще отчиташ разпределението на ресурси? Как ще възнаграждаваш тези които създават стойност ... а как обществото ще си разпределя ресурсите на микро/макро ниво? Бартер?!
Принципно в днешни дни, най-малък е процент на бедните в целият свят.От пари има нужда разбира се, но целият свят трябва да разпределя ресурсите по-равномерно и да има планиране (вместо разхищение), не за всичко разбира се. Не виждам как след няколко десетилетия, когато се пръкнат още няколко милиарда на планетата земя, ще могат изобщо да се изхранват (да не говорим за другите нужди на един човек), ако продължаваме да пилеем като сега. Сега проблема може да бъде доста сериозно намален, ако т.н "златен милиард" спре да изхвърля половината храна, която е закупил, а също и се спре изхвърлянето на половината произвежда храна в световен мащаб..
Но уви това няма да се случи скоро, тъй като в днешно време САЩ и компания си харесват повече някакви отрепки от 4-ти свят и мразят бялото си население, което допринася изключително за движението на света напред. Издигат култ към парата и разхищението и ти натрапват някакви псевдо ценности, които да ти подсказват, че трябва да живееш, сякаш никога няма да умреш.
Принципно в днешни дни, най-малък е процент на бедните в целият свят./QUOTE]
Това изречение си го избий от главата. В Индия бедняците (хора в абсолютна бедност) са повече от населението на САЩ. Хора раждащи се в мизерия с почти нулеви шансове за развитие. В Африка шанса на най-бедните е на минус дори. Тук не става въпрос само за пари, а просто за храната, която масово се похабява, докато най-нагло разни популисти ръсят небивалици..
още инфо
Защо не виждам нищо различно от конгресен доклад на БКП?
- Според най-новите оценки , през 2013 г., 10,7% от населението на света живее на по-малко от САЩ $ 1,90 на ден, в сравнение с 12,4% през 2012 г. Това е надолу от 35 на сто през 1990 година.
Забавен си - конгресен докладЗащо не виждам нищо различно от конгресен доклад на БКП?
Този долар и 90 как е изчислен, че точно по него ще се смята?
Ако спра цигарите и вляза в графата под $ 1,90 на ден, къде да се похваля и или оплача? С цел слава или материална облага.
Ами стилът е такъв.Забавен си - конгресен доклад
Смени рублите с долари и тубата с билет за кино в САЩ и ще получиш същото.