От: Как в София да наема на далавера жилище?
Я ми обясни далаверата как да се справя с поддръжката на къща в натовареното ми ежедневие, също така ми разясни като си хвана къща в някое село и започвам работа в 8:30 в колко сутринта трябва да стана ... и евентуално ако бях студент, как щеше с другите 5 студента "мои съквартиранти" да ни съвпадат лекциите .... Обясни ми далаверата ? Или да чакаме да построят метро до селото, само че със строенето на метро се вдига и цената на имота разбира се
Я ми обясни защо аз нямам РАБОТНО ВРЕМЕ................. дадени са ми възможности да нямам ограничаване на приходите за мен и жена ми. Мога да работя докато умра на стола. Ставал съм в 5 лягал съм в 2 часа. Неделя доработвам - взимам Таксито и отивам да взема Надя да ходим в Мола.
Хайде обясни ми. Ако на теб ти кажат:
- Заплата нямаш - имаш толкова колкото си заработиш............... какво ще направиш
за 2013 г през коледните празници - заработих сам 5 000 лв
не се фукам...............
Нямам време да пусна прахосмукачка - ами мисля вече да си наема фирма за чистене или некоя жена на часове. Имали сме месеци без да ядем готвено у нас
поръчваш и печелиш време - купуваш си от яки механи - печелиш време.
Какви ми е далаверата да викам майка ми да ми е детегледачка на децата ми и да не мога да и се развикам - ами не искам майка ми да ми гледа децата - взиам си истинска детегледачка. Дето ще ги гледа така както искам - ще им готви - ще ги води в Мола и т н....
И любовта не е пари. Ти си като майка ми иска да работи до 17 часа от 8-9 и то за 600 лв в София ама е на доста години и без връзки никой не иска да я вземе.
Ако прочетеш за МЕТРАТА по света и как улесняват градският живот. Ще разбереш, че в София МЕТРОТО никой Софиянец не го ебе за нищо. Возят се само БЕДНИТЕ. И 5% средна класа и 3% богати екстравагантни хора.
Кво ти пречи да си паркираш колата до метрото и да се качиш на него до работното си място и пеша до 15 мин. Е нямало хубави места за паркиране е това е онова............ е комшията на село имал крава дето сере и мирише. Еми вадиш 1 000 000 евро и си купуваш селото и махаш кравата.