@cross, Ивайло, потвърждаваш мнението ми, че не си добре, въпреки че и аз много те харесвам.
Наистина ли мислиш, че правиш голяма услуга на животното, като го лишаваш от животинската му природа? Мислиш ли, че на котката ти ѝ пука с колко Био зеленчуци и месо я храниш? Ако имаше право да избира, тя би предпочела да ловува. Пешката го храня 3 пъти дневно и въпреки това на няколко пъти ми довлича от някъде убити (от него) мишки.
Това го кара да се чувства пълноценен, а не специалната храна, купувана от чужбина. Сори, че ще трябва да ти ''валя на парада'' (както казват братята американци), но колкото и да се втелясваш, котката ти ще умре, когато му дойде времето. Пожелавам ти да поживее колкото моя Пешо, който е хранен предимно с хранителни отпадъци и чак сега, на старини му се загажда с котешки консерви, па макар и от най-евтините.
Колкото до мен: Не ям пилета, нито от 5, нито от 500лв. Към зеленчуците съм непретенциозна и да ти кажа - също не боледувам. Това, не ме заблуждава, че съм безсмъртна, обаче. Може утре да ме блъсне кола, а може и в точно този момент да нося някой тумор. Всички идваме с определен срок на годност и когато той изтече - причина ще се намери.