Готино е спор няма , само че според мен не струва парите , които му искат на месец. Освен това трябва да поработят да качват по-бързо новите филми/сериали.
Колко е на месец?
10 евро e на месец
На телевизора ми пишеше 7.98 долара.
Най-вероятно телевизора ти е настроен за Сащ, като страна. Аз имам две регистрации. Едната ми е за Сащ. Другата ми е за България защото реших да видя какво са сложили в бг каталога и тогава като я правех незнаех, че като се променят настройките автоматично те изпраща в България.
Има ли въобще българско съдържание? Пуснах си го преди няколко дни безплатния пакет и ми харесва, работи доста добре на телевизора, качеството е хубаво и няма прекъсвания, но никъде не видях нещо на български. Е, не съм ровил всички филми, но в настройките на самия сайт още няма български език.И аз бих си плащал,но българското съдържание е брутално орязано.
Има ли въобще българско съдържание? Пуснах си го преди няколко дни безплатния пакет и ми харесва, работи доста добре на телевизора, качеството е хубаво и няма прекъсвания, но никъде не видях нещо на български. Е, не съм ровил всички филми, но в настройките на самия сайт още няма български език.
Който се оправя добре с английския може да се възползва, има опция да се пуснат и субтитри на английски за чуждоезичните филми, някои може и с различно аудио да се пускат. Аз специално няма да купувам никакъв пакет, докато не почне да се добавя и нещо на български.