Забелязъх че тук има доста свубодни жини но нещо потхода ми малко куца явно. Затува искам да пупитам ако успешно сте свалили някоя да спуделите ценен опит и да дъдете някои и друг съвет.
Аморе, кой те зачерви така ? Кои са тия безсърдечни хора, беее?
Да добавя към колегата Ноке - трябва да ти е мнооого голяма репутацията, за да блеснеш сред предприемачките - някои предприемачи за едната репутация в тоя форум живеят. Айде да опитам дали мога пак да ти вдигна малко рейтинга.
п.с. Сори- не мога за сега.
О миличка Нандибанди как си?
Забраих че трябва да ми е голяма репотацията за да свалям претприймачки. Досега само една-две сам свалил. Повозих ги малку на БМВ-то и после ги оправих в буклуджийския камьон варху марулите Т.е. испълних т.1 на колегата Noke (демунстрирах благопулучие) и т.2 пуказах им сексапилните си боксерки :wink: Точка 3 засига е непусилна за моите вазможности
Сига убаче ши са наложи да са моля на ПМ на някоя предприймачка с голяма репотация че да ми дигне рейтинга Забравих каде точну са гледаше кои са ма зачервили
Аз не го помня точно така, както си го разказал, ама хайде от мен да мине... Няма да споделям в подробности какво точно станаО миличка Нандибанди как си?
Забраих че трябва да ми е голяма репотацията за да свалям претприймачки. Досега само една-две сам свалил. Повозих ги малку на БМВ-то и после ги оправих в буклуджийския камьон варху марулите Т.е. испълних т.1 на колегата Noke (демунстрирах благопулучие) и т.2 пуказах им сексапилните си боксерки :wink: Точка 3 засига е непусилна за моите вазможности
Сига убаче ши са наложи да са моля на ПМ на някоя предприймачка с голяма репотация че да ми дигне рейтинга Забравих каде точну са гледаше кои са ма зачервили
Аз не го помня точно така, както си го разказал, ама хайде от мен да мине... Няма да споделям в подробности какво точно стана
Аз току що ти дадох червено (да не се чудиш кой е)
Защото не ме кефиш
:|
Верно кажи ги кои са тия бастуни дето те оцвъкаха, че ми стана интересно Голяма слабост са ми цъкачите на минуси.Забравих каде точну са гледаше кои са ма зачервили
Верно кажи ги кои са тия бастуни дето те оцвъкаха, че ми стана интересно Голяма слабост са ми цъкачите на минуси.
Даласеееее ти курва в публичен дом не можеш да забършеш камо ли предприемачка.
О миличка Нандибанди как си?
Защо мислите, че това не е просто начин за събиране на мнения?
Не съм Даласа но е забавну колко конформисти сас силно развит стаден инстинкт има тук Един да хвърли камък и устаналите уфци след него
Всъщност е доста по-забавно да им наблюдаваш реакциите на такива, отколкото да се мъчиш да сваляш предприемачки
като лук се белиш мой човек сега говора оправи, какво ли ще цъфне след следващата люспа?
и да, по-забавно е
и да, още се чудя чии клон си