Забелязъх че тук има доста свубодни жини но нещо потхода ми малко куца явно. Затува искам да пупитам ако успешно сте свалили някоя да спуделите ценен опит и да дъдете някои и друг съвет.
Аморе, кой те зачерви така ? Кои са тия безсърдечни хора, беее?
Да добавя към колегата Ноке - трябва да ти е мнооого голяма репутацията, за да блеснеш сред предприемачките - някои предприемачи за едната репутация в тоя форум живеят. Айде да опитам дали мога пак да ти вдигна малко рейтинга.
п.с. Сори- не мога за сега.![]()
О миличка Нандибанди как си?
Забраих че трябва да ми е голяма репотацията за да свалям претприймачки. Досега само една-две сам свалил. Повозих ги малку на БМВ-то и после ги оправих в буклуджийския камьон варху марулитеТ.е. испълних т.1 на колегата Noke (демунстрирах благопулучие) и т.2 пуказах им сексапилните си боксерки :wink: Точка 3 засига е непусилна за моите вазможности
Сига убаче ши са наложи да са моля на ПМ на някоя предприймачка с голяма репотация че да ми дигне рейтингаЗабравих каде точну са гледаше кои са ма зачервили
![]()
Аз не го помня точно така, както си го разказал, ама хайде от мен да мине... Няма да споделям в подробности какво точно станаО миличка Нандибанди как си?
Забраих че трябва да ми е голяма репотацията за да свалям претприймачки. Досега само една-две сам свалил. Повозих ги малку на БМВ-то и после ги оправих в буклуджийския камьон варху марулитеТ.е. испълних т.1 на колегата Noke (демунстрирах благопулучие) и т.2 пуказах им сексапилните си боксерки :wink: Точка 3 засига е непусилна за моите вазможности
Сига убаче ши са наложи да са моля на ПМ на някоя предприймачка с голяма репотация че да ми дигне рейтингаЗабравих каде точну са гледаше кои са ма зачервили
![]()
Аз не го помня точно така, както си го разказал, ама хайде от мен да мине... Няма да споделям в подробности какво точно стана![]()
Аз току що ти дадох червено (да не се чудиш кой е)
Защото не ме кефиш
:|
Верно кажи ги кои са тия бастуни дето те оцвъкаха, че ми стана интересноЗабравих каде точну са гледаше кои са ма зачервили![]()
Верно кажи ги кои са тия бастуни дето те оцвъкаха, че ми стана интересноГоляма слабост са ми цъкачите на минуси.
Даласеееее ти курва в публичен дом не можеш да забършеш камо ли предприемачка.
О миличка Нандибанди как си?
![]()
Защо мислите, че това не е просто начин за събиране на мнения?![]()
Не съм Даласа но е забавну колко конформисти сас силно развит стаден инстинкт има тукЕдин да хвърли камък и устаналите уфци след него
Всъщност е доста по-забавно да им наблюдаваш реакциите на такива, отколкото да се мъчиш да сваляш предприемачки![]()
като лук се белиш мой човексега говора оправи, какво ли ще цъфне след следващата люспа?
и да, по-забавно е
и да, още се чудя чии клон си![]()