Малко off topic.
Младите хора, които искат да направят нещо трябва да се насърчават. Отговора ти цели точно обратното и стойността му граничи с минус осемдесе
Т.
А това, че нишата била/е пренаселена само ще го амбицира да бъде по-добър
Олеле, мале, седнал Някой да ме поправя, като тоя Някой не схвана, че нарочно съм го написал селската! Вземи ми разгледай постовете, да видиш че са с чисто сатирична цел, и колко от думите нарочно ги пиша неграмотно. Ама чукча е писател, чукча не е читател. Както и да е. По същество!
Ти падал ли си от височко? Ако не си...
Поне опитвал ли си се да си представиш какъв е падежът, и как често не можеш да станеш от голямо падане, особено когато са финанси намесени, не че и пренебрегвам психическия падеж, който също не се приема леко от много! Провалът, ако е тежък, може да ни провали амбициите завинаги. Реално правя услуга на господина. Малцина ще ме разберат, не очаквам "стадото" да схване!
Той колкото и да е амбициран, това няма да му помогне, освен да го изтощи напълно!
Представи си една стълба. Много висока стълба! Най-горе са големите играчи, старите кучета, които всички вече ги знаят. Там те са сложили по един фотьойл, седнали са, и си пафкат пурите, и тея пури не са случайни, Коиба са, от най-дебелите и най-дългите! И гледат долу кво се случва. Ако някой отдолу тръгне да се качва устремено, ще му метнат няколко камъка, да го препънат още като е долу; така както българите са фъргали камъни по турците на Връх Шипка, като са им свършили мунициите. К'во 'се пра'и, беднотийка бачи. Нямало мангиз тогава! Но най-вероятно няма да се стигне до камъни, да ти кажа! Щото долу, на долните стъпала, най-долу, е такава навалица, толкова много хора един до друг, че няма да може да мине през тях! И те нямат намерение да се мръднат оттам! Да разбереш, ще ти дам добър пример!
Пробвал ли си да се опиташ да стигнеш до бара да си вземеш Количка, в Търновска дискотека, на двоен рожден ден? Пробвай, кажи как е.