Donchevv Member 1 Октомври 2022 #1 Здравейте имам натрупана сума в адсенс която е 116 евро обаче не виждам бутон изтегли Прикачени файлове 83C3005F-2AB9-4C9F-95E6-574D73902EB7.png 575.5 KB · Преглеждания: 18
Donchevv Member 2 Октомври 2022 #3 Firefly каза: Как си изтеглил предишните? Увеличете... Профила не беше мой
pepo_999 Well-Known Member 2 Октомври 2022 #4 Профила верифициран ли е с необходимите документи на твое име и адрес Ако да, след 20 число на месеца изпращат парите с уестърн Юнион Регистрация по ДДС почти никой не прави
Профила верифициран ли е с необходимите документи на твое име и адрес Ако да, след 20 число на месеца изпращат парите с уестърн Юнион Регистрация по ДДС почти никой не прави
Donchevv Member 2 Октомври 2022 #5 Да всичко е на мое име верифициран е с адрес и всичко нужно.. трябва ли да ползвам и аз уестърн юнион да поп pepo_999 каза: Профила верифициран ли е с необходимите документи на твое име и адрес Ако да, след 20 число на месеца изпращат парите с уестърн Юнион Регистрация по ДДС почти никой не прави Увеличете...
Да всичко е на мое име верифициран е с адрес и всичко нужно.. трябва ли да ползвам и аз уестърн юнион да поп pepo_999 каза: Профила верифициран ли е с необходимите документи на твое име и адрес Ако да, след 20 число на месеца изпращат парите с уестърн Юнион Регистрация по ДДС почти никой не прави Увеличете...
Slavchev Well-Known Member 6 Октомври 2022 #6 Можеш и банкова сметка да добавиш. Май ма всички нови акаунти опцията за уестърна я няма. Натрупаните средства се изплащат следващия месец около 22-и
Можеш и банкова сметка да добавиш. Май ма всички нови акаунти опцията за уестърна я няма. Натрупаните средства се изплащат следващия месец около 22-и
Green Bars Well-Known Member 6 Октомври 2022 #7 По-скоро около 23-25 ти, зависи какви дни са в седмицата. Този месец 24-ти най-вероятно, някои и за 25-ти. Аз съм по банкова сметка повече от 10 години, това с WU си е яко демоде, добре че са го разкарали
По-скоро около 23-25 ти, зависи какви дни са в седмицата. Този месец 24-ти най-вероятно, някои и за 25-ти. Аз съм по банкова сметка повече от 10 години, това с WU си е яко демоде, добре че са го разкарали
$INeed$ Well-Known Member 23 Октомври 2022 #9 Абе това по банка си е топ. Само да види какви суми ще получава след време, че за хилядите е добре да декларира нещо. За тези смешните, не е драма.
Абе това по банка си е топ. Само да види какви суми ще получава след време, че за хилядите е добре да декларира нещо. За тези смешните, не е драма.