Рядко виждана успешна тема във пазара. Поздравления за Synthetic! Явно продукта наистина си заслужава
Да дам малко ревю за е-бука...на третия ден от програмата почти съм възвърнал вложеното. Усилията са минимални, като дори аз, като пълен ламер се оправих. В смисъл не мога дори един уърдпрес блог да си направя, но метода е наистина ефективен. Работата по него е минимална. като включа направата на блог първоначално едва ли повече от 3 часа съм отделил. После като се понатрупа малко рутина, предполагам че 30 минути дневно ще бъдат максималното време за постигане на чудесни резултати. Посочените 200$ може и с по-малко труд да се изкарат, но просто метода предполага толкова много че се увличаш. Пък и никой няма да откаже повече пари, особено като гледа как статистиките подскачат.
Който и да се навие да вземе оставащите 2 копия няма да сбърка. Парите са никакви в сравнение с бъдещите доходи.
Не си гледал достатъчно добреМетода е много лесен за ползване и всеки би могъл да го направи. Аз лично не съм ползвал подобен метод и моето мнение е, че ще трябва да се отделя по малко време всеки ден за да има ефект. Още докато четох книгата се сетих за идеи и начини да се подобри метода, само трябва малко креативност и може да се увеличат печалбите. За $20 си заслужава.
UP: За всички купувачи, които изполват торент клиента uTorrent :
Eто как да сийдвате успешно своите торенти:
Значи, след като си качите торента и го пуснете да се свяля (собствения ви торент) влизате в торент клиента си и му давате стоп.
- >С десен бутон в/у торента от менюто избирате
ADVANCED - > SET DOWNLOAD LOCATION , след което отново локализирате папката където е самия торент и натискате ОК
Давате пак с десен бутон в/у торента, но този път избирате FORCE RE-CHECK ... СЛЕД КАТО ВИ ЗАРЕДИ ПРОЦЕНТИТЕ НА ТОРЕНТА НАТИСКАТЕ СТАРТ и торента ви се сийдва вече на 100 %
Първоначално изпратено от petrov1990
Здравей,
ако не си взел ебоок-а " Как да изкараме поне 200$ на месец" и все още я желаеш пиши ми на мейл - [email protected]
Ето , че вече някой се опитва да ми препродава книгата.... Браво! Типично по български....
Поздрави на всички
П.п - Всички копия са продадени!