@ReminD Прав си, но донякъде. Или трябва да уцелиш копирайтър, който е на "ти" с градинарството, или трябва да минимизираш очакванията. Затова съм против всезнайковците, които разбират от всичко и пишат за всичко. Колкото и богата обща култура да имаш, крайният резултат няма как да отговаря на експертно мнение. По-добре е да накараш някой цветар да напише материал (все пак да има писмена култура) и вече редактор или копирайтър да едитва и освежава текста.
Брато, тази статия ти ли си я писал? http://webidei.com/copywriting-work/ щото всключва всички неща, дето описах в предния ми пост. Ако не си, окей, ама кажи ми РЕАЛНО, че човек ще прочете и ще вдене нещо от тоя текст?
Друга статия, която мярнах там е "Най-добрите теми на Wordpress" - хубаво, гоните като colorlib списъците им, само че те там са нишово подредени, от рода на " най-добрите теми за имоти 2020" - където освен скрийншот и ХУБАВ ШРИФТ ( вашият фонт не се чете - буквално те болят очите от едно изречение ) , има и информация за темата, какъв билдер има и т.н... Така че, гледайки въпросният сайт, мога ли основателно да кажа, че си нямаш никаква идея от Wordpress?