fifi
Well-Known Member
Здравейте, имам следната питанка.
Имам WP сайт, който в момента homepage-a се показват последните 4-ри поста на ред от определена категория като са разположени последните 4-ри поста от 3 категории x 4 на ред, в 3 реда.
Примерно:
Ред 1: Категория 1: Пост 1, Пост 2, Пост 3, Пост 4
Ред 2: Категория 2: Пост 1, Пост 2, Пост 3, Пост 4
Ред 3: Категория 3: Пост 1, Пост 2, Пост 3, Пост 4
Като самите постове включват Featured image и заглавие на поста.
Има опция, която може да се зададе blog style, за да излизат последните постове от всички категории. (default стил за повечето темплейти).
Обаче аз искам да си е както сега, само че да излизат последно публикуваните постове от всички категории, а не от една определена.
Така, че да стане
Ред 1: Последно постнати: Пост 1, Пост 2, Пост 3, Пост 4
Ред 2: Пост 5, Пост 6, Пост 7, Пост 8... и т.н.
Ред 3 ит.н.
Имате ли идея как може да стане това? Ползвам Jarida. Хрумна ми следната работа като най-лесен вариант. Понеже в момента излизат грид постове от една определена категория, която се избира от падащ списък (тоест възможност за избор на една опция), дали има вариант да се замени падащия списък с checklist като така ще има възможност да се избират няколко категории, а не само една?
Обаче въпроса е дали е възможно да стане и как? Или ако имате други идеи.
Мерси предварително.
Поздрави!
Имам WP сайт, който в момента homepage-a се показват последните 4-ри поста на ред от определена категория като са разположени последните 4-ри поста от 3 категории x 4 на ред, в 3 реда.
Примерно:
Ред 1: Категория 1: Пост 1, Пост 2, Пост 3, Пост 4
Ред 2: Категория 2: Пост 1, Пост 2, Пост 3, Пост 4
Ред 3: Категория 3: Пост 1, Пост 2, Пост 3, Пост 4
Като самите постове включват Featured image и заглавие на поста.
Има опция, която може да се зададе blog style, за да излизат последните постове от всички категории. (default стил за повечето темплейти).
Обаче аз искам да си е както сега, само че да излизат последно публикуваните постове от всички категории, а не от една определена.
Така, че да стане
Ред 1: Последно постнати: Пост 1, Пост 2, Пост 3, Пост 4
Ред 2: Пост 5, Пост 6, Пост 7, Пост 8... и т.н.
Ред 3 ит.н.
Имате ли идея как може да стане това? Ползвам Jarida. Хрумна ми следната работа като най-лесен вариант. Понеже в момента излизат грид постове от една определена категория, която се избира от падащ списък (тоест възможност за избор на една опция), дали има вариант да се замени падащия списък с checklist като така ще има възможност да се избират няколко категории, а не само една?
Обаче въпроса е дали е възможно да стане и как? Или ако имате други идеи.
Мерси предварително.
Поздрави!