Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

Някой ще ми отговори ли, Волен кой закон е нарушил онзи ден??? Да видя какво пише в закона, цитирайте да видя платените соросоидчета как ще започнат да ме псуват, че съм бил луд - дайте да видя кой закон точно Волен е нарушил, а пък ако говорим от правна точка - тази тълпа нерегламентирано събрана там и крещяща ще те убия и тези, които удариха Сидеров се изкарват герои по абсолютно всички медии

Единствените по-големи боклуци от болния мозък, са боклуците, които подкрепят болния мозък и му гледат боклукчивата телевизия. А ти Алъне си специален случай. Даже не можеш да подкрепяш един и същи боклук за повече от година. Прелиташ като пчеличка от боклук на боклук.

Единствените по-големи боклуци от болния мозък, са боклуците, които подкрепят болния мозък и му гледат боклукчивата телевизия. А ти Алъне си специален случай. Даже не можеш да подкрепяш един и същи боклук за повече от година. Прелиташ като пчеличка от боклук на боклук.

Oтговори ми Волен как е нарушил закона в онази вечер в натфиз?

Т.е. искаш да кажеш, че нахлуването в учебно заведение е позволено? Наясно ли си, че във всеки университет има пропусквателен режим. Мен не са ме пускали в СУ, когато не си носех студентската книжка. Не мога да разбера какво защитаваш, честно.

Т.е. искаш да кажеш, че нахлуването в учебно заведение е позволено? Наясно ли си, че във всеки университет има пропусквателен режим. Мен не са ме пускали в СУ, когато не си носех студентската книжка. Не мога да разбера какво защитаваш, честно.

А ранобудните е добре да окупират СУ и да спират учебните часове за месеци!??!??! И говорим за фоайето, всеки може да отиде във фоайето, Волен не е нахлувал вътре, а влиза с камера, има суров материал няколко часа от влизането до края, защо говориш глупости?
ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА МАШИНА + МЕДИИТЕ РАБОТЯТ ДА ЗАТРИЯТ СИДЕРОВ - ти не го ли виждаш????????? Диктатура отвсякъде

А ранобудните е добре да окупират СУ и да спират учебните часове за месеци!??!??! И говорим за фоайето, всеки може да отиде във фоайето, Волен не е нахлувал вътре, а влиза с камера, има суров материал няколко часа от влизането до края, защо говориш глупости?

Хахахахах това да не е бар , че всеки да може да влиза ? Волен нахлу и спря занятията с действията си. Дребно хулиганство, по-бързата продцедура и в кауша...

Хахахахах това да не е бар , че всеки да може да влиза ? Волен нахлу и спря занятията с действията си. Дребно хулиганство, по-бързата продцедура и в кауша...

Кои занаятия е спрял??? Волен през цялото време е във фоайето, като през цялото време се вижда как минават и излизат, влизат студенти, КОИ ЗАНАЯТИЯ Е СПРЯЛ???????? кой ти го каза това - БТВ и нова????? КОИ УЧЕБНИ ЗАНАЯТИЯ Е СПРЯЛ??? ИМА СУРОВ МАТЕРИАЛ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ Е ДО БУДКАТА ПРИ ОХРАНАТА И СИ ГОВОРИ С ОХРАНИТЕЛЯ, КАТО СЕ ВИЖДА КАК МИНАВАТ СТУДЕНТИ И ВЛИЗАТ / ИЗЛИЗАТ - КОИ ЗАНАЯТИЯ Е СПРЯЛ? ЗАЩО ЛЪЖЕШ?

Занаятия не е спирал, а да те питам твоите пряителчета, които защитаваше - СПИРАХА ЛИ УЧЕБНИТЕ ЗАНАЯТИЯ МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА И ИМА ЛИ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ ТЯХ

От: От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

Кои занаятия е спрял??? Волен през цялото време е във фоайето, като през цялото време се вижда как минават и излизат, влизат студенти, КОИ ЗАНАЯТИЯ Е СПРЯЛ???????? кой ти го каза това - БТВ и нова????? КОИ УЧЕБНИ ЗАНАЯТИЯ Е СПРЯЛ??? ИМА СУРОВ МАТЕРИАЛ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ Е ДО БУДКАТА ПРИ ОХРАНАТА И СИ ГОВОРИ С ОХРАНИТЕЛЯ, КАТО СЕ ВИЖДА КАК МИНАВАТ СТУДЕНТИ И ВЛИЗАТ / ИЗЛИЗАТ - КОИ ЗАНАЯТИЯ Е СПРЯЛ? ЗАЩО ЛЪЖЕШ?

Занаятия не е спирал, а да те питам твоите пряителчета, които защитаваше - СПИРАХА ЛИ УЧЕБНИТЕ ЗАНАЯТИЯ МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА И ИМА ЛИ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ ТЯХ

Хахахха Волен е невинен ! Волен президент ! хахахахаха

Най-малкото!

„Нашата оценка е, че има престъпления – хулиганство и принуда”, посочи Сарафов и добави, че принудата се отнася за насилственото отнемане на телефона на една от студентките в НАТФИЗ. „Това е документирано по съответния процесуален ред”, каза в „Още от деня” по БНТ заместник-главният прокурор Борислав Сарафов.

Или да бе ...забравих... заместник-главният прокурор е мръсен соросоид, про-американска подлога и човек на Боко.... също така лъже и клевети :)

Не съм фен на Атака и на Волен. Мисля, че някой иска да мразим Волен. Защо искат това?Човека е емоционален. Скандален е, но винаги го изкарват виновен едва ли не за всякакви неща. Ако каже нещо против ромската престъпност над българите го изкарват фашист и т.н. Ораганизират петтиция в интернет да му вземат детето. И въпроса е защо целия гняв е съсредоточен в един човек които няма управляваща власт. Защо искате всички да го мразим? Волен ли е виновен, че държавата не е наред? Волен ли е враг номер едно? Или целта е народа да забрави за другите партии, които "много добре управляват" и да не се възмущава от тях а да се възмущава от Волен.

Най-малкото!

„Нашата оценка е, че има престъпления – хулиганство и принуда”, посочи Сарафов и добави, че принудата се отнася за насилственото отнемане на телефона на една от студентките в НАТФИЗ. „Това е документирано по съответния процесуален ред”, каза в „Още от деня” по БНТ заместник-главният прокурор Борислав Сарафов.

Или да бе ...забравих... заместник-главният прокурор е мръсен соросоид, про-американска подлога и човек на Боко.... също така лъже и клевети :)

Добре бе, МИСЛИ БЕ ЧОВЕК

КАК ТИ СЕ СТРУВА това, че е дръпнал телефона на някаква срещу УДАР на депутат + закани за убийство = това не е ли за прокуратура? Ако ми кажеш, че няма двоен стандарт, не знам. Хайде, кажи ми че няма двоен стандарт и не искат да го вкарат в затвора? Дръпнал бил телефона на студентка, първо нека да видим тая дали е студентка, щото аз гледах суров материал и никъде не видях такова нещо, около 3 часа записи, но нека да видим. Въпроса е този, който го удари защо е освободен и го изкарват като герой прокуратура + медии?

Добре бе, МИСЛИ БЕ ЧОВЕК

КАК ТИ СЕ СТРУВА това, че е дръпнал телефона на някаква срещу УДАР на депутат + закани за убийство = това не е ли за прокуратура? Ако ми кажеш, че няма двоен стандарт, не знам. Хайде, кажи ми че няма двоен стандарт и не искат да го вкарат в затвора? Дръпнал бил телефона на студентка, първо нека да видим тая дали е студентка, щото аз гледах суров материал и никъде не видях такова нещо, около 3 часа записи, но нека да видим. Въпроса е този, който го удари защо е освободен и го изкарват като герой прокуратура + медии?

Ти с твоя суров запис ..... толкова си заблуден , че ако ей сега Волен излезе и застреля някого и го излъчват на живо пак ще кажеш - Ама не е той , това е монтаж..... всяко нещо което ти кажат , покажат .... ти все го оправдаваш...... Значи той може да се бута и плеска шамарчета на полицай , но на него никой няма право ......

Да, разликата между мен и теб е, че каквото ти кажат НОВА И БТВ ти вярваш - аз влизам, гледам и си правя изводите от видеа. Като видя видео как Волен стреля, тогава ще го приема.

Волен може да има някои добри идеи, но с действията си отблъсква и нажежава напрежение
Как може обграден с толкова полицаи дипломат да го нацелят добре в мутрата
Смятам че е насъбрал доста негативи и това беше най-малкото, което можеше да му се случи

А относно какви закони е нарушил с влизането си в НАТФИЗ
Еми елементарните морални закони, да не ходи неканен и да се натрапва и да търси саморазправа с очевидец от клекмага

Добре бе, МИСЛИ БЕ ЧОВЕК

Какво прави Волен там? Защо отидоха преди няколко дни? Сериозно, не разбирам. Същата работа, като с магазинчето.

ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА МАШИНА + МЕДИИТЕ РАБОТЯТ ДА ЗАТРИЯТ СИДЕРОВ - ти не го ли виждаш????????? Диктатура отвсякъде
Значи Сидеров си е стоял мирен и те искат да го затрият без той да прави нещо? А ти не виждаш ли, че го използват като полезен инструмент, който ще премахнат когато им е удобно. Аз лично гледах видео как нахлува в една аула и иска обяснение на някакъв. Доста по-навътре е от фоайето. И моля те кажи, какво дефакто прави там? Аз това не мога да разбера все още.

В другата тема съм написал какво търси там, а ти като толкова се интересуваш - има го цялото видео, нали си любознателен, знаеш само къде може да го намериш, ходи и гледай това така наречено "нахлуване", че е всъщност разговор на ВИЕ и търсят човек да искат обяснение пред камерите защо е ударил 3ма души ден преди това и се е скрил в натфиз

Горе