Нещо не съм много съгласен с теб, все пак не може отречеш ударната трансформация на града(за жалост яко дългове), а на фона на нищото на Кирчо - то популизма се отплаща! Все пак ти знаеш, колко са от Максуда и Аспарухово- дори и да ги шибнем всичките на Ч.Трифонов нямаше дори и за балотаж да стигнат.
Кои сме ние бе батка? Тя Бялата Златка кои ли не е подкрепяла. Аз над 10 години не съм ходил да гласувам и нямам идея към кой ме причисляваш. И за да изпреваря коментара ти - това че не гласувам не ми отнемя правото да си хейтя по форумите
Ти нали не одобряваше трупането на дългове? Всичко се прави с кредити в момента, виждам че го знаеш това.
Не одобрявам, но това е равно на гласове знаеш!
Има ли някой от форума на снимките?
Значи виждаш, че тея засират целия град и пак ги подкрепяш? Не разбирам... Нали знаеш, че някои от кредитите са ипотечни, които няма да се върнат?
хохохо като се видят големи групи момченца да ядат пица е ясно - фенове на Атака Ремайнчето може да е там. На всеки атакист пицата е любимото ястие
...Ремайнчето може да е там. ...
За европата - нормално, те като го ебават за какво да продължава да ги подкрепя?
Онзи ден боко тиквата в ахелой откри заедно с местана станция
Тук във форума има една тенденция - соросоидните курвички са много тихи, когато са отделни елементи, но когато се събере тълпа от протестерски курви, започват сами да си дискутирят и правят по 3 страници дискусии сами.
Никога не съм си мълчал, тихите курви сте вие, аз ви питам 7 страници нещо, вие не отговаряте - намира се някой соросоиден идиот и пуска нещо и се впускат веднага мълчащите 3ма души и си правят +3 страници дискусии сами. Като хиени сте, мръсни мършави и болни от слугинаж към властта