Искам да накарам https://gps-007.com поне малко да продава. Моля дайте ми идеи или оферти.
Насочете някъде ако може. Аз не съм много наясно.Можеш да наблегнеш на проучване на ключови думи в съответната ниша, след което да оптимизираш по тях, както и да правиш линкове в различни директории. Ако не ти се занимава ръчно можеш да се довериш на SEO специалисти, има много добри оферти на добри цени.
Какво има да изучава за ключови думи. Това са му категориитеТова, което за ключови думи мога да те посъветвам е да използваш google suggest, както и serpstat, за да разбереш какво се търси и от какво се интересуват потребителите, ако сам искаш да оптимизираш магазина си.
Благодаря... Сега има за какво да се хвана... Но със сигурност пак ще зацикляНе съм сигурна, че ти разбрах коментара. След много бърз преглед на магазина, например категориите нямат описание, единствено етикети са добавени. Проучване на думите и създаване на хубаво оптимизирано съдържание по категориите е едно от най-базовите неща, които могат да се направят.