Тъй като това е в моята сфера на работа. Няма да казвам, да не ти се вързват. Ще поясня фактите, които виждам, след това ти си знаеш.
Първо : И на двете снимки имат разместени пиксели. Което означава, че снимките са барани. Ако пък греша винаги можеш да направиш видео клип.
Второ : Прекалено неграмотен си, не че аз не съм, но при теб си личи много.
Трето : Залагаш в Bet365 вярваш ли, че при тази сума, сметката ще ти излезе горе под профила по този начин ? Явно никога не си имал такъв капитал, за да видиш как се променят цифрите и стават на два реда.
Четвърто : Дори и да си представим, че всичко това е окей. Ще ти кажа следното, нормално е да не го знаеш, при положение, че никога не си играл с големи залози. Тази сума е невъзможна за многократни залози, защото до сега от Bet365 щяха да са ти лимитирали акаунта или да са ти баннали профила. Това е политиката на всеки един онлайн букмейкър - бъркаш ли му в джоба - лимитира или блокира. Тавана на залозите в дългосрочен план е около 200-450 лева и не те барат. Аз имам 4 регистрации в бет365, баннали са ми около 20 регистрации и в момента имам 4 банки с много голям капитал, на който не мога да му използвам пълния капацитет, защото ще ме блокират. За мен решението е да залагам в дългосрочен план от 200 до 400 лева и много, много рядко по 500 лева еднократно.
Няма проблеми, лъжата си е лъжа, но тук едва ли ще има толкова глупави наивници.
В момента копеле мръсно злепоставяш тази професия, която е изпълнена с много труд, часове анализи и много голямо психическо натоварване. Хората, които ще излъжеш или хората, които ще видят публикацията ще останат още по-недоверчиви към хората, които бачкат здраво.
Ако мислиш, че това е хейт. Питай хората тук, дали някога съм им предлагал моя продукт. Не съм го правил, защото форума е с друга по-висша цел.
@Blinky - Здравей, приятелю. Невъзможно е, да направя грешка с такива измамници, защото това е в сферата на моя бизнес. Този е измамник и ще е хубаво да го блокираш по всички възможни начини, така че, да не може да се регистрира пак.