Здравейте , представям ви един сайт който ползвам от около 3 седмици и до момента съм доста доволен от него.Ero-Advertising е сайт за Adult трафик и работи само със сайтове със съдържание за възрастни 18+ . Сайта е подходящ за тези от вас които имат горе долу развит собствен сайт , с някакъв приличен трафик. След като се регистрирате отивате на Publishers , после Websites и от там добавяте сайта си верифицирате го и чакате до 24 часа за да ви го одобрят от Ero-Adverising. След като ви одобрят сайта отивате отново на Website , и от долу от бутона Add Ad Space си създавате реклама за сайта. Предлагат се най-различни методи за рекламиране , но аз лично ползвам Mobile Redirects , Pop Ads и Banner Ads. При регистрацията ползвайте реални данни , защото сайта иска верификация със копие от лична карта и банково извлечение на които имената и адресът ви трябва да съвпадат със тези които сте посочили при регистрацията , в противен случай няма да може да теглите пари. Нужна е снимка само на лицевата част на личнатави карта на която се вижда адреса , като може да замаскирате номера и, и някои цифри от ЕГН си , няма проблем , ще ви я приемат. Сайта плаща във евро чрез Paypal , Paxum , Payoneer и Bank transfer. Отидете на Payment settings и от там си избирате метода на плащане. Сложете отметка на Weekly payouts и си настройте минимума за теглене на 10 евро. Ако сте достигнали този минимум от 10 евро сайта плаща напълно автоматично всеки понеделник около 15:00ч.следобед. Не е необходимо да заявявате парите си или нещо подобно. Аз вече имам четири плащания от сайта.До скоро ползвах във моя Worpress рекламите на плуга , но от както ги смених с тези на Ero-Advertising печалбите ми се увеличиха около 2-3 пъти. Ero-то дава доста по-добър CPM , като има дни в които CPM е толкова висок че дори и с много малък трафик може да направите голяма сума. Ако имате някакви въпроси питайте , ще отговоря на всеки
Ето и моят реферален линк :
Слагам за доказателство снимка от последното ми плащане от сайта и от трафика ми през последната седмица:
Ето и моят реферален линк :
Слагам за доказателство снимка от последното ми плащане от сайта и от трафика ми през последната седмица: