100% Да не е някоѝ бькс саѝт ?Хораа знам 1 сайт, в който можете да изкарате много пари!Админа е много честен и свестен човек!В този сайт трябва да имате покана,за да можете да се регистрирате!Ако някой иска покана да пише на скайп:azsumviki
100% вярно!Наистина за да успееш в която и да е сфера ти трябва постоянство!
Пърдонен...BUX Alert! :shock:
Пърдонен...
Bot Alert! :lol:
Здравейте!!!Прочетох някоя друга тема и ми стана интересно.Бих казал че даже се ентусиазирах .....Но чесно казано не съм се занимавал с такива неща и все още всичко ми е тъмна индия!!! Можете ле да ме посъветвате и да ме научите как да започна?какво е необходимо?и др неща,който ще ви попитам,моля?
Оф отказах се... Искам това, искам онова, то с искане не става..., трябват действие, инициативност и четене.
Благодаря Blinky.Само че ми се губи часта след логването.Добре.Да кажем че се логна и се присъединя към някоя афилиейт прогрома тогава какво?единственото нещо което ми трябва е собствен сайт,но как ще рекламирам на този сайт???
Оф отказах се... Искам това, искам онова, то с искане не става..., трябват действие, инициативност и четене.
D.Ivanov, ставаш малко нахален с твоите реферали
Да се доверим? Това значи ли че гарантираш, че тези които си ги проучил и пише "paying" са наистина "paying" и няма да ми изгорят парите? Ако се доверя и даваш гаранция, че няма да изгоря, а ако това се случи, ще получа рефънд, тогава е оферта.От темата ми:"Така че ако имате намерение да инвестирате в HYIP спокойно можете да се доверите на статусите на програмите в моят сайт."