Super е магазинчето, но кажи на Бекяров да сложи едно target="_blank" долу на линка си и имаш малко доизкусоряване на някои неща, като УРЛ адресите, сложи някакви надписи на тези слайдове в слайдера, фав иконка, фейсбука горе в хедъра, сигурно има и други, но това ми направи впечатление.
Пиши статии, направи си добро он-пейдж. Статиите публикувай както на твоя блог, така и на тематични сайтове, блогове и форуми, както и защо не във фейса - пълно е там с любители на риболова. Но преди да скочиш така, много е важно да сравниш къде се позиционираш спрямо конкурентите си, най-вече цени. Имам познати рибари и едно неща съм ги забелязал, че правят много добре - проучват си местата и си взимат. Говоря за скъпата част от оборудването.
Участвай активно в няколко сформирани вече общества в мрежата. Дори и форумите им не са малко:
https://www.google.com/search?q=риболовен+форум
Развий си фб страницата натурално. Покани си приятелите, пубкилувай някакви риболовни смешки, знаеш как е натам.
Познал си добре в инстаграм, не е зле и там да поналазиш трафик. Ще е нужно малко поналееш в началото. Най-вече хубаво и качествено съдържание и публикации тук там. Аз поне така бих познал. Направи си мейл лист с хора, раздай в началото някакви награди кампанийно. Ти ще си измислиш какво.
А не се знае, някой ден може да си спонсор на риболовни състезания, да ти виси билборда на някой развъдник.
Пожелавам ти го. Успехи от мен, ако има въпроси, стреляй тук.