Като например ?или обикновен смартфон с един апп
Той пита за препоръка, ако е искал да търси в Google нямаше да отваря цяла тема. 759 съобщения имаш, всичките спам.Google it
Какво да напиша в гугъл ?Google it
ViberЗдравейте, благодаря ви много. Операционната система е Windows, устройствата са, Iphone, Samsung, Huawei, за Mac-а знам че става но ползвам HP-та. Желанието ми е когато звъня от лаптопа да си излиза моя номер от който набирам.
Кроса взе ли си тротинетка, че гледам всички деца щъкат с такава?Мисля, че с Viber Out ще стане. Каква операционна система ползваш, не си споделил? За Mac в действителност FaceTime е много удобен.
Той пита за препоръка, ако е искал да търси в Google нямаше да отваря цяла тема. 759 съобщения имаш, всичките спам.
Може и да повтарям, от къде знаеш. Sky, uphero, хейтър, колкото и акаунта да направиш, пак си същия.Кроса взе ли си тротинетка, че гледам всички деца щъкат с такава?
Тая есен кой клас си, 10 май?
Добре, че не си разследващ журнаслист че и в блиц нямаше да те вземат.Може и да повтарям, от къде знаеш. Sky, uphero, хейтър, колкото и акаунта да направиш, пак си същия.
И аз съм за тази опция лесна и удобна. И директно ти връзва лаптопа с телефона.ДА! Аз така си ползвам Mac-a. Програмата се казва FaceTime и ми го позволява.
FaceTime User Guide for Mac
Learn how to use FaceTime on your Mac to make, receive, and manage video calls, audio calls, and phone calls.support.apple.com