Летището в София има сайт
Привет,
Онзи ден като показаха тези опашки на нашето летище се уплаших да не си изпусна полета утре, въпреки че винаги си отивам 2 часа по-рано.
Та има ли възможност да проверя колко полета има утре сутринта на летище София, Т2, за да знам трябва ли да съм там по-рано, да не литне без мене самолетът, защото един път за малко да ми се случи с Луфтханза...
Мерси.
ПП: Тролването може да си го спестите.
Тц...чак такива финансови възможности нямамЕ ти нали летиш с частен самолет бе батка. Какви опашки, какви разписания, какъв летателен план? Отиваш си когато искаш , чака те изчистена полусата и VIP терминал , качваш се и палиш.
Странно, това пък наистина никой не го очакваше, особено пък в тоя форум. Понеже си мой човек, ще ти кажа под секрет, че има една търсачка, наречена Google, която също можеше да те насочи. Блинки да не ти плаща за брой пуснати теми?Летището в София има сайт
Сряда и петък е в Чикаго, а вторник и четвъртък - в Германия. Може да е ползвал летящо килимче досега, знаеш ли.Колко пъти си летял досега, че не си отварял сайта им никога?