От: Как да продаваме по няколко домейна месечно
Направо, толкова нелепо не съм се чувствал от 4 ти клас, когато без да искам пипнах ц*ц*те на учителката по история...
Как и да е, вчера се рових в годеди и установих същата работа, само по телефона може да им се обясни това онова...обаче от България не може да се набере телефона им и се ядосах, не исках да го гледам в регистрите ми и го изтрих този домейн.
Абе важното е да сме живи и здрави
Иначе, и аз препоръчвам (не съм капацитет в тая област), да подминаваме годедди, направо се чудя, води се един от големите в тоя бизнес, а имат толкова тъпа система, на мобилно устройство не работят някой от нещата им, скапан съпорт (преди 3 месеца, с едно тулче открих хубав 6 цифрен домейн без нула и 4, даде ми да го регна, стигнах до плащането, потвърдих, нещо не стана, пак потвърдих, уж прие и излезе съобщение че не мога да го регна...тогава им работеше чата, то чата май бачкаше само след 21 часа българско време, свързах се с един от съпорта и му обяснявам за ситуацията, та онзи ми пише че е станала грешка, и ако са ми взели пари, ще ми ги върнат, обясних му че пари не искам, искам си домейна, в крайна сметка нищо не стана) и смятам и аз да се прехвърля на друг регистратор.
Препоръчайте някой , който е по-френдли и лесен за боравене?