Захранката е готова, ще чакам да клъвне
Колеги аз съм с тотално смазано самочувствие , и направо стигам до извода , че тази глава ми е само и единствено за да пазя равновесие.
Та на въпроса де : 2 часа чета за да разбера как да се регистрирам в това чудо BrandBucket и сега вече почвам да си вадя горенаписаните изводи.
Моля помагайте, не знам явно днес съм се поуморил на работа и това нещо в главата ми каквото и да е то не функционира, слава богу го има този форум и Вас
В брандъбкет вече 8 домейна пускам, нито един одобрен. А са доста добре подбрани, на други места ми ги одобряват. Не знам при вас как е
Хм ... харесах си 2 изтичащи домейна , видях точно кога изтичат и 10 мин по рано бяха вече купени (не подновени ,а купени от друг) та въпроса ми е като си харесам някой домеин как да го "гепам" преди другите ?
Получих автоматично съобщение, че мой домейн в Undeveloped е продаден, но не ми е ясно как протича самата процедура по плащане и прехвърляне домейна.
Ако някой е продавал там, може ли да ми каже как става?
Само да добавя , че превеждат парите едва тогава когато
Домейна е на името на купувача , и тук излиза друг въпрос пред мен може ли купувача да го регистрира на някой ”авер” и да се окаже ,че едва ли не ти си си го продал на въпросния авер извън платформата на undeveloped".
Все още се уча и не съм наясно с много неща ,но веднага ми възникна този въпрос .
Тези от Undeveloped направо ме побъркаха. Изпратих им кода за трансфер на домейна. Те обаче твърдят, че кодът не работи и искат да направя пуш към техния акаунт в eNom.
От Namecheap направиха проверка и ми казаха, че кодът за трансфер си работи, и че не може да се направи пуш от Namecheap към eNom.
Може би объркването идва от факта, че Namecheap са риселър на eNom и затова от Undeveloped си мислят, че домейнът е в eNom. Аз на два пъти им обясних, че домейнът се намира в Namecheap. Вече не знам какво да правя.
След като Undeveloped се занимават с покупко-продажба на домейни, как може да не знаят такива неща?
Виж файлът 13701