Когато ти получаваш пари от продаден домейн, според мен е задължително да има съвпадение на името на собственика на акаунта и на картата или банковата сметка.
Значи, ако купуваш домейни от Godaddy, с paypal, няма никакво значение кой е на картата, регистрирана в paypal, както и няма проблем, ако продадеш нещо в Godaddy, и да ти преведат пари по paypal.
Обаче, ако има някаква акция на домейни в Godaddy (домейн по 1.99$), трябва да платиш с карта и онези могат да поискат лични данни на собственика на картата в някой момент ( не е задължително, или ако акаунта е нов, и ако не успееш да докажеш или не искаш, взимат домейна и връщат парите по сметката) .
С две думи, проблеми няма.
Една бърза яснота върху въпроса , купувани са домейните с дебитна карта проблема е ,че ще се наложи запор върху сметките на дадения човек и при евентуална продажба на някои от домейните няма да могат да се изтеглят парите. С пейпал окей няма проблеми , но ако даден домейн бъде продаден в ъндевелопед да кажем, и аз посоча сега моята сметка ще стане конфликт. Та умувам как ако се наложи да ми платят през банкова сметка да няма проблем .
Аз миналата седмица продадох домейн в Undeveloped и преди да ми преведат парите специално ми поискаха да си прегледам всички данни за акаунта и банковата сметка и ако има някакво разминаване да си коригирам данните.
Ако продадеш домейна някъде, би трябвало да ти поискат начин на плащане и да въведеш Пейпал или карта твоя и да ти пратят парите там. Няма значение, че самия домейн е купуван с друга карта. Ти домейна и с биткойни може да си го купил или да ти го е прехвърлил безплатно някой приятел. в зависимост къде го продадеш ще ти пратят инструкции как искаш да си получиш парите. А относно Годеди и други сайтове можеш по всяко време да си редактираш картите и начините на плащане.
В първия си пост той казва, че и акаунтът му се води на друго име. Може да се получи проблем от различните имена в акаунта и банковата карта или сметка.
Ето това не го знаех , но ще реши всички проблеми си мисля само ще погледна дали и името на собственика на акаунта може да бъде променено. Бълагодаря ви искренно на всички които помогнаха. Ще споделя в най скоро време какво е станало и как за да го има като инфо за евентуален такъв проблем при някой друг. Отново благодаря за бързата реакция.Не можеш ли да промениш и WHOIS данните на домейна с твоите. За всеки домейн има такава опция.