Четох някъде, че ако те осигуряват на максималната работна заплата не дължиш нищо на държавата и не трябва да правиш нищо за приходите от adsense има ли нещо такова?
...за какво става на въпрос...
Коя прокуратура? Тая дето проспа (помогна за) схемата КТБ ли?за неплатени данъци над 3000 лева, може да очакваш и включване от прокуратурата
Имам канал в Ютуб и искам по същия начин като вас да се регистрирам по Ддс и да работя с Адсенс като фирмаБлагодаря много за отговорите.
Регистрирах фирма и се регистрирах по ДДС. Видях че има възможност да си обърна профила от личен към фирмен, без да се минава през пререгистрация. Така че ще пробвам тази опция.
Имам канал в Ютуб и искам по същия начин като вас да се регистрирам по Ддс и да работя с Адсенс като фирма
Но как става да преминеш от личен кем фирмен профил без перерегистрациях?
може ли да ми подскажете, че от доста време чета техните правила и не виждам такъв начин. Пише, че трябва да си закрия акаунта като физическо лице и да открия новкорпоративен.
Аз имам същия проблем и искам да ви помоля да споделите по какъв начин сте си решила вашия казус и как сега работите с адсенсЗдравейте, прочетох последните няколко страници на темата, но имам няколко въпроса:
1. Досега не съм се регистрирала по ДДС за получаваните пари от Адсенс. Ако сега го направя (като физ. лице) има ли как да се проследи какви пари съм получавала назад във времето и да отнеса глоби (парите ги взимам от WU)?
2. Мога ли да си направя акаунта в адсенс фирмен или трябва да създам нов (четох, че е обсъждано назад но е от преди 2-3 години и може нещо да се е променило)?
3. Имам фирма, която мога да регистрирам по ДДС и да направя акаунта фирмен...кой е по-изгодния за мен вариант? Да се регистрирам като ФЛ и да продължа да си получавам парите по този начин или да ги получавам чрез фирмата (тя ще започне да функционира скоро и осигуровки така или иначе ще плащам в нея)?