Оставам си с мисълта,че тук е отбраното web общество и недопускат плебеите!
Ще ги пуснеш, като си направиш мненията. Сложно ли е? Щом искаш да ползваш форума ще се съобразяваш с правилата, иначе - сайтове за обяви колкото искаш.п.с Мангала да провери за правилата.Явно навремето ,като се регистрирал правилата са били други!
И имам въпрос към редрума.Нов потребител си и искаш услуга за сайт.КЪДЕ ЩЕ СИ ПУСТНЕШ темата- я ми дай пример?
То ще се изясни. Даласа нали си пише свободно вече. Защо му е да пали интриги пак?
То ще се изясни. Даласа нали си пише свободно вече. Защо му е да пали интриги пак?
Добре бе, момък, толкова ли не можа да пуснеш 10 смислени коментара преди да си сложиш стоката за продан? Тъкмо да се запознаем, преди да ти поръчваме.
ПП. За нецензурен език червено не давам - човек сам си решава колко да е прост. Но за малоумство и кретенизъм - веднага. Най-добре е да си налегнеш опинците.
Хора, които сте с повече опит - стана ми нещо интересно - дали форума дава червена звезда при достатъчно червен рейтинг?
Винаги съм се чудил и аз. Тоз юнак вече оглави класацията http://www.predpriemach.com/memberlist.php?order=asc&sort=reputation&pp=30
Дайте да пробваме, остава му една червена черта и после трябва да е звезда!
А после може да му оправят репа админите, ако си решат, аз не съм чел останалите мнения на човека, но поне тук тия 3, които виждам не ми се струват някакви лоши.
TexCo, нали нямаш против да пробваме?
Дайте да пробваме, остава му една червена черта и после трябва да е звезда!
А после може да му оправят репа админите, ако си решат, аз не съм чел останалите мнения на човека, но поне тук тия 3, които виждам не ми се струват някакви лоши.
TexCo, нали нямаш против да пробваме?
Ето пуснах 10тият си пост за накаква пералня ли ,хладилник ли беше.ПОБЕДА !!!
Открай време ви четях караниците с другите колеги и него разбирах.Голяма грешка от моя страна ,че се регистрирах.
Започнахте да се занимавате с моята персона, защото другите по-хубавите теми във форума са ви безинтересни!
Успяхте да събудите заспалия ЛъВ,ама НЕЙСЕ!!! Доста хубави и полезни теми има във форума, местните ОЛИГАРСИ да помагат кой с каквото може - чер.репутация и т.н
И ТОЛКОВА ли беше ТРУДНО? Или по-готино е да пуснеш тема, в която да пробваш кой колко бързо пали?
Ба, тва ако го кажа у вашето форумо, доживотен бан ще ми плеснеш. Малко е тъпо там да го раздаваш културен, а тук да псуваш като каруцар.
Когато си в Рим правиш като римляните, когато си на село ръсиш като селяните
Изключително грубо, не мисля, че имаш право да обиждаш така всички. С Fozzy се дерете по друг начин.
Това е коментарът ми към червената ряпа. Ей, отдавна не бях давал..
Когато си в Рим правиш като римляните, когато си на село ръсиш като селяните
s1yf0x каза:Не вярвам някой да се е разпознал в моето изказване. Fozzy ми иска обянснение лично и аз му давам. Ако някой се е почувствал засегнат, явно ме е разбрал на криво. Изобщо нямам намерение да се дера с който и да е, ако някой толкова има мерак лесно ще ме открие.