Как да разменя мястото на тези два плъгина в Wordpress?

lowriderzzz

Well-Known Member
Значи не става дума за самите плъгини в таблото, а за това как се проявяват в постовете.

Става дума за Facebook Comments и Share buttons плъгините.
http://zdraveiyoga.com/istinata-za-poredniya-opasen-gripen-shtam/

Искам да ги разменя, ФБ коментарите да са под бутоните за споделяне. Играх си там в джаджите да ги въртя ама нещо не стана. От някъде другаде може ли да се направи ?

От: Как да разменя мястото на тези два плъгина в Wordpress?

Ама ти верно остана с тая тема. Баси, коолко си мразиш посетителите :oops:

Сподели сега кои са плъгините на първо четене.

Защо го обиждаш при положение , че е дал плъгините още в 1вия пост ? Аз лично не знам да има начин да им се сменят местата - може би трябва да се ровичка по кода, тъй като и двата отиват дефакто под поста но как ги подрежда на 1во и 2ро място нямам идея.

Защо го обиждаш при положение , че е дал плъгините още в 1вия пост ? Аз лично не знам да има начин да им се сменят местата - може би трябва да се ровичка по кода, тъй като и двата отиват дефакто под поста но как ги подрежда на 1во и 2ро място нямам идея.

Да де и двата са за под поста. Този за share buttons има опция да е над поста, но добре е хората след като го прочетат да могат да споделят.
Интересното е че на другия ми сайт се появявт както трябва. Пробвах да ги пре инсталирам на ново, но не стана.

Да де и двата са за под поста. Този за share buttons има опция да е над поста, но добре е хората след като го прочетат да могат да споделят.
Интересното е че на другия ми сайт се появявт както трябва. Пробвах да ги пре инсталирам на ново, но не стана.

Има ли значение кой 1ви инсталираш. Пробвай да ги сложиш в последователност 1во коментарите , после това за споделянето - ако пак е същото в обратен ред , но не ми се струва , че така ще ти се реши проблема.

Здравей,

Ето едно решение, при което не се налага пипане по кода.
Първо в настройките на двата плъгина казваш бутоните и коментарите да не се показват в постовете.
След това, в края на всеки пост добавяш
HTML:
[ssba] [vivafbcomment]

Лошото е, че трябва да го правиш ръчно.

Горе