От: Как да регистрирам фирма за 2 лева
Аз чак сега прочетох тази тема и се зачудих, защо един човек трябва да е свръх-социален, за да се справя добре?
Примерно, аз докато работех в една фирма, не се сближих особено с екипа й, но пък докато другите лафеха през половината време, аз с удоволствие си вършех работата и се развивах... в края на краищата, колкото по-малко е социален един човек, толкова повече обича работата си, теоретик е и като цяло има повече време за "нещата по същество"... И мразех всичките там тиймбилдинги и глупости...
В интерес на истината, имаше една колежка като мен, която беше мълчалива и само стоеше пред компютъра, но пък работата, която вършеше, беше едно малко бижу... на нея държеше най-много ръководството, винаги всички трябваше да се съобразяват с трудния й характер, защто в края на краищата тя отделяше най-много от 8-те си часа в офиса КОНКРЕТНО на извършената работа, беше свръх-педантична... не ставаше от стола...
И аз наистина се чудя, защо един HR трябва да търси комуникативни личности - за мен желанието за комуникация = не мога да се справя сам (имам нужда от нечия подкрепа, помощ), а също така означава "аз съм социално животно" (т.е. имам нужда от приказки и кафенца, което не се равнява на работа).
За мен и двата признака водят до по-малко време, отделено на работата, най-вече: по-малка любов към работата... защото ако човек е влюбен в това, което върши, не би имал нужда да се "разтоварва" с пуш-паузи, няма да се отегчава, да се подмотква... и т.н.
Наистина ще се радвам wmdeals да ми даде отговор. Защо един "работохолик", грубо казано, не би бил предпочетен, след като има по-висок КПД?
За мен единственият възможен отговор е, че ако човек е по-социален, се привързва повече към фирмата, съответно по-трудно би напуснал и ръководството може да си позволи да инвестира в развитието му. Дали обаче този аргумент е по-силен от високото КПД на един "темерут", или има нещо, което пропускам?
С моята "колежка-темерутка" въпросът бе решен по следния начин: бе й даден малък дял от акциите на фирмата, съответно, тя като перфекционистична асоциална педантичка, продължаваше да работи старателно, без да се оглежда за друго работно място... Та... аз лично, ако бях HR, бих предпочел по-КАДЪРНИ хора, а не по-социални... Естествено, може да изпускам някой момент, ще се радвам wmdeals да ми разясни.