Как да се индексирам в Bing и Yahoo?

От: Как да се индексирам в Bing и Yahoo?

И аз си мисля, че MFA сайтовете идеално трябва да таргетират трафик от Bing и Yahoo - там потребителите са достатъчно прости, за да не правят разлика между реклама и съдържание.
Аз ползвам и Y и B мастер тулс, индексира ме много добре и значително бързо, не толкова бързо като Г, но задоволително. Ако Ви трябва повече и качествен трафик от Y, ползвайте answers.yahoo.com. На второ ниво Ви дава право на подпис в поста/отговора.

От: Как да се индексирам в Bing и Yahoo?

А бе незнам кой ползва Bing и Yahoo, но трафика от там сравнение с гуугъл е леко казано "МАЛЪК".. Говорим за 10 пъти по-малко трафик :D.. ама пак де..
Един посетител си е един посетител.. Все пак, тоя посетител, може да ми цъкне на рекламата, и да искарам някое центче :D..

"Every human counts".. :d..

Благодаря за отговорите.. ще чакам Яхуту и бингуту да ме индексират, защото в гуугъл имам няколко първи позиции на някой от статиите ми(не ми носят кой знае колко трафик, но пак е добре да имаш няколко позиции и то без Black hat seo)..а пък в бинга даже ме няма на тея статии... така, че.. да вземат да си оправят търсачките.. няма да е лошо :D

Благодаря още веднъж за помощта! :)

Cheers,(П.С. Сложете една емот иконка с бира бе :lol:)

Горе