Petar Vodenchev
Member
Преди около 4 месеца напуснах работа и реших да печеля от интернет, но направих грешка, преди това никога не бях печелил повече от 50 долара на месец от този вид бизнес. Тръгнах с надеждата, че бях инвестирал 100 долара за закупуването на ъпргрейд, който предлагаше 300 % месечна възвръщаемост и тази надежда, че ще получавам по 200 долара чисто на месец, ме накара да взема това решение. Но започнаха проблемите сайта започна да бави плащанията, постоянно се правеха промени и в началото на декември взех един път 150 долара и още веднъж 90 долара и така до ден днешен, сайтът промени условията и плаща по 1-2 долара най-много до 20 долара, с получените от този сайт реших да инвестирам в един проект 50 долара, подобен на предходния- инвестиционно ПТЦ, който предлагаше почти същите условия, с 50 долара инвест изтеглих около 200 долара, в началото всичко беше наред, но постепенно проектът започна да бави плащания и историята се повтори, постоянни промени в начина на плащане и времето за това и сега вече се чака повече от месец. Изводът ми е ,че не са сериозни тези проекти за ПТЦ сайтове, не е възможно да се разчита на тях. Предприех следваща инициатива, блог с адулт контент в Тумблр с реклами от Juicy Ads, тъй като не знам английски само реблогвам контент и печеля що годе добре, но тумблр често ми суспендват акаунта и заради това не мога да разчитам и на този блог. Въпросът ми е как да продължа от тук нататък при положение, че не съм наясно с английския и за сега разчитам само на този бизнес, ако мога да го нарека така.