Как да се предпазим от конкуренцията?

Проблема ти идва от дясната джаджа за хотелите. Копирала си я най-вероятно директно от сайта и си я добавила като text widget. Поне това ти показва изходният код.

От: Re: Как да се предпазим от конкуренцията?

Проблема ти идва от дясната джаджа за хотелите. Копирала си я най-вероятно директно от сайта и си я добавила като text widget. Поне това ти показва изходният код.

Да, точно това направих.:cry:
Махнах търсачката и вече няма ноуиндекс.
Много ти благодаря!
Имаш голяма почерка!
А защо се е получила тази забрана за страниците?

Re: От: Re: Как да се предпазим от конкуренцията?

Да, точно това направих.:cry:
Махнах търсачката и вече няма ноуиндекс.
Много ти благодаря!
Имаш голяма почерка!
А защо се е получила тази забрана за страниците?

Имаше noindex таг. Това забранява на ботовете да индексират страницата. Аз си мислих, че го зачитат само, когато е в хедъра на страницата, но явно го броят дори и да е някъде в тялото. Нямам афилиейт във въпросният сайт, така че не знам какъв код предоставят за вграждане. Или е тяхна грешка в предоставеният код, или просто не си го копирала правилно.

От: Re: От: Re: Как да се предпазим от конкуренцията?

Имаше noindex таг. Това забранява на ботовете да индексират страницата. Аз си мислих, че го зачитат само, когато е в хедъра на страницата, но явно го броят дори и да е някъде в тялото. Нямам афилиейт във въпросният сайт, така че не знам какъв код предоставят за вграждане. Или е тяхна грешка в предоставеният код, или просто не си го копирала правилно.

Отворих изходния код и направо го копирах в джаджата като скрипт. Иначе не дават друг код и това го направих от техните указания.

Горе