най-добреcassabian каза:викам да не бързам а?на 17 и 7 месеца съм .....ще почакам малко докото чукна 18
а сега си представи колко пари ще изгубиш за 5те месеца :lol: и как след 5 месеца можеш да пуснеш още едно акаунтче на твое име :roll: :twisted: :wink:cassabian каза:викам да не бързам а?на 17 и 7 месеца съм .....ще почакам малко докото чукна 18
И увеличаване на трафика също може да ти една от главните мисии за този период от време. След да кажем 5 месеца ще си натрупал и повече посетители - което ще е добре дошло за сайта ти ако мислиш да печелиш с AdSense.CrAzY-MaST каза:най-добреcassabian каза:викам да не бързам а?на 17 и 7 месеца съм .....ще почакам малко докото чукна 18
точно ще четеш през това време и ще схванеш главните неща
И ако не си внимателен ще изядеш банана и после ще се чудиш какво да правиш...можеш да пуснеш още едно акаунтче на твое име Rolling Eyes Twisted Evil Wink
$50 най-много. Както колегите казаха - през това време се концентрирай над създаването на качествено съдържание и привличане на посетители.Moko каза:а сега си представи колко пари ще изгубиш за 5те месеца :lol: и как след 5 месеца можеш да пуснеш още едно акаунтче на твое име :roll: :twisted: :wink:cassabian каза:викам да не бързам а?на 17 и 7 месеца съм .....ще почакам малко докото чукна 18
[ поне тъй го виждам аз :roll: ]
Митака каза:$50 най-много. Както колегите казаха - през това време се концентрирай над създаването на качествено съдържание и привличане на посетители.Moko каза:а сега си представи колко пари ще изгубиш за 5те месеца :lol: и как след 5 месеца можеш да пуснеш още едно акаунтче на твое име :roll: :twisted: :wink:cassabian каза:викам да не бързам а?на 17 и 7 месеца съм .....ще почакам малко докото чукна 18
[ поне тъй го виждам аз :roll: ]
основната цел на Adsense (както и на Widgetbucks и много други) е рекламата...cassabian каза:още не съм чел хелпа затова не ми се смейте ама каква е основната цел на адсенсе?