Как да си направя калкулатор за сайта

mantaman

Well-Known Member
Искам да си направя един елементарен калкулатор който да кача на сайта и хората да могат да си изчисляват икономията на тока от енергоспестяващите крушки.
Пробвах няколко уроци из нета но нищо не стана ако знаете къде може да прочета нещо което със сигурност работи или има готови дайте линк.
Трябва ми да четири полета за да въведът по колко крушки имат, съответно 40 вата 60 вата 75 вата и 100 вата, след това да има едно поле в което да се въведе колко часа на ден светят
И като натиснат бутон изчисли да им дава например колко пари ще спестят за една година
Ако пък някой има нещо такова готово да ми метне оферта на ЛС
Поздрави

От: Как да си направя калкулатор за сайта

Отговорих ти на ЛС

Само да попитам има ли начин как да се направи лесно някъкъв приличен интерфейс на екселска таблица и да се качи в нета, защото нея много лесно мога да я направя

Колегата е суперточен - удоволствие е да се работи с него

Супер е станало, на мен ще ми трябва нещо подобно, но за изчисляване на реклама. Само трябва първо да си направя сметките кое как да бъде и ще ти пиша cybervn ако може да го направиш.

Много готино :Д
На мен ми показва, че ще спестя 67 лв.

На мен ми показва, че ще спестя 217лв.. :D

Новата версия на калкулатора направо кърти мивки лепи плочки и всякъкви други такива строителни дейности ето я и нея
http://www.krushki.com/pomeshtenie.php
В новият вариянт според помещението ви изчислява какви крушки са необходими.
За пореден път евалата на колегата cybervn - той е човека за тези работи

Много хубаво е станало, поздравления :D

пп. само оправете членуването в текста "Избери броя (без "т") помещения", за да не се разваля доброто впечатление.

Мерси за редакцията - Готова е поправката
Поздрави

Горе