¦•••SHERIFA•••¦
Well-Known Member
Едно препрочитане на AdSense темата, няма да е зле (с ВСИЧКИ връзки/links вътре in-depth резузнаване). Отговорите са давани през годините.
В Pinterest имам баннати 3 акаунта автоматично. Системата засича че са от един компютър и го приема като спам и автоматично изтрива акаунтите дори и да са 10 000 последователи. И блокира урл на сайта който е към акаунта така че става неактивен във всички акаунти и на други потребители.@WinKam кой те наплаши така?
И без кукита знаят къде влизаш.Pinterest банват автоматично по ip адрес. Не е по кукита. Кукитата ги трия всеки ден. Ако правя такива влизания ги трия по няколко пъти на ден. Даже и за Фейсбук ги чистя защото виждам че и той е гладен за кукита! : Не искам Марк и Барак да знаят къде влизам ко прая!
Това не ми е приоритетно сега! Трябваше ми само да знам какво виждат по-големите сайтове за мен като информация! Вие много се задълбочихте!Прочети малко повече няма да ти навреди.
Има разни модули за node.js но не е това което очаквах - в общи линии хваща клиента чрез arp таблиците и то само ако клиента е в същия сегмент на мрежата . Говорих и с експерт по мрежи казва че е почти невъзможно макадреса на рутер,устройство на клиента да достигне в arp таблиците на външни мрежи . Помислих че тъй като node.js е базиран на js и е асинхронен за разлика от php ,че ще предостави нова възможност за извличане от дебъглога на съвременните браузъри данни за макадреса чрез js .@i.alex в node.js няма такова нещо, така че няма как да работи
Нямам как nodejs да извлече информация от debuglog-а, защото също като php, nodejs върви отзад на сървъра и той няма знание за debuglog-а при клиента. Това че и двете са js няма нищо общо. Общо взето нямаш вариант да вземеш mac адреса на някого и той да стигне до сървъра.Има разни модули за node.js но не е това което очаквах - в общи линии хваща клиента чрез arp таблиците и то само ако клиента е в същия сегмент на мрежата . Говорих и с експерт по мрежи казва че е почти невъзможно макадреса на рутер,устройство на клиента да достигне в arp таблиците на външни мрежи . Помислих че тъй като node.js е базиран на js и е асинхронен за разлика от php ,че ще предостави нова възможност за извличане от дебъглога на съвременните браузъри данни за макадреса чрез js .
Извинявам се, че не съм по темата, но:Защото при доставчика ми е вкаран адреса на рутера. Аз им го диктувах по телефона като купих рутера да променят при тях!