btw New Member 16 Март 2010 #1 От 10 минути ровичкам и не мога да разбера от къде да си сменя подписа?
vaskoa New Member 16 Март 2010 #2 От: Как да си сменя подписа Цъкаш горе в дясно на Личен профил или Настройки (защо ли това меню е различно на всяка страница .... ) и после Промени подписа в лявата колона долу. Но ти трябват още малко постове за подпис.
От: Как да си сменя подписа Цъкаш горе в дясно на Личен профил или Настройки (защо ли това меню е различно на всяка страница .... ) и после Промени подписа в лявата колона долу. Но ти трябват още малко постове за подпис.
A adi Well-Known Member 16 Март 2010 #3 От: Как да си сменя подписа от профила .........горе в дясно едит : vaskoa ме изпреварил с части от секундата
От: Как да си сменя подписа от профила .........горе в дясно едит : vaskoa ме изпреварил с части от секундата
btw New Member 16 Март 2010 #4 От: Как да си сменя подписа Ама то май наистина ми трябват постове да си бодна подпис..
Blinky Owner 17 Март 2010 #5 От: Как да си сменя подписа btw каза: Ама то май наистина ми трябват постове да си бодна подпис.. Увеличете... Да, 10 на брой. Само ги прави разумно, че съм виждал какви ли не кориози и бързо им пда репотацията тук.
От: Как да си сменя подписа btw каза: Ама то май наистина ми трябват постове да си бодна подпис.. Увеличете... Да, 10 на брой. Само ги прави разумно, че съм виждал какви ли не кориози и бързо им пда репотацията тук.
btw New Member 17 Март 2010 #6 От: Как да си сменя подписа Аха, ясно. btw да питам кой е този форум, че като гледам дизайна е от онзи ден и не знам кой форум е .. ЕДИТ: Вече съм с над 10 мнения, но пак не виждам от къде да си променя подписа. Последно редактирано: 17 Март 2010
От: Как да си сменя подписа Аха, ясно. btw да питам кой е този форум, че като гледам дизайна е от онзи ден и не знам кой форум е .. ЕДИТ: Вече съм с над 10 мнения, но пак не виждам от къде да си променя подписа.
CHILIEV Member 17 Март 2010 #7 От: Как да си сменя подписа btw каза: ... да питам кой е този форум... Увеличете... Какъв ти е точно въпроса
От: Как да си сменя подписа btw каза: ... да питам кой е този форум... Увеличете... Какъв ти е точно въпроса
Blinky Owner 17 Март 2010 #8 От: Как да си сменя подписа CHILIEV каза: Какъв ти е точно въпроса Увеличете... И аз не разбрах. Може ли пак да си зададеш въпроса...
От: Как да си сменя подписа CHILIEV каза: Какъв ти е точно въпроса Увеличете... И аз не разбрах. Може ли пак да си зададеш въпроса...