Krumov
Well-Known Member
Какви надежди? Гледай си кефа. Ще имаш една камара мадами, защо си тормозиш? Боди и бягай.И да , и не . Никой никого не може да спре някой ако реши да се думка с чужда , въпроса аз да не си вкарвам празни надежди
Какви надежди? Гледай си кефа. Ще имаш една камара мадами, защо си тормозиш? Боди и бягай.И да , и не . Никой никого не може да спре някой ако реши да се думка с чужда , въпроса аз да не си вкарвам празни надежди
Да, ама няма смисъл. Само се мъчат и двамата. Наскоро попаднах в подобна ситуация един приятел да ме пита същото, и ми стана много криво. Не като и той да си седи на задника, но все пак него познавам и ми пука. За жалост и на него му казах, че почне ли се с това, не е добър края, ако не седнат да си го изговорят.Това като си влюбен не го виждаш ..
Освен ако не си биеш два шамара
Има поне 3 начина, но не там е въпроса. Направо сменяй.....С фишинг не става , защото има СМС верификация , казаха ми че имало и друг начин през самото устройство (андроид телефон )
Да, леле да бях на неговата възраст и положение.......... Ама освен да давам акъл, до тук ще е.Какви надежди? Гледай си кефа. Ще имаш една камара мадами, защо си тормозиш? Боди и бягай.
Втората част на отговора ти е най-голямата глупост, която съм чела - да ме прощаваш. Първата част със сигурност ще бъде най-полезна на автора на темата.Наскоро гледах едно клипче в ютуб един Български инфлуенсър на 27-8 години показва приятелката си на 17. Чудите се защо такава разлика? Онзи директно си каза, че е търсил девствена, защото на неговите години са вече с пренавит километраж.Тъй, че брат търси си момиче, което да се влюби в тебе и да не е било с други мъже. Не напразно мангалите се женят рано, после такова животно като развод не познават. Тва е истината.
Абе сега, ние тука мъжки приказки си приказваме.Втората част на отговора ти е най-голямата глупост, която съм чела - да ме прощаваш. Първата част със сигурност ще бъде най-полезна на автора на темата.
Абонирам се, защото обичам да разпускам, четейки глупости.![]()
Ама те и жените правят същото с телефоните на приятелите си.Абе сега, ние тука мъжки приказки си приказваме.Жените естествено, че ще имате друго мнение.
![]()
За съжаление има всякакви психопати и психопатки.Ама те и жените правят същото с телефоните на приятелите си.![]()
То сигурно може и биосензорчета за онлайн следене на отделните органчета, заподозрени в неблаговерно поведение.За съжаление има всякакви психопати и психопатки.
Аз препоръчвам на автора на темата да помоли Клаус Шваб да ускори ресета и тогава няма да има никакви проблеми с контрола над благоверната или благоневерната, може би. Другият вариант е - чип за домашни любимци с GPS предавател. Не знам как става имплантирането на хора, но сигурно има начин.![]()
Съветвам любителите на девственици да приемат исляма за всеки случай. Така, при строго следване на канона и целомъдрено, благочестиво поведение приживе, имат шанс за голям урожай от девственици в Рая. Към 18-20 бройки им обещаваха, доколкото помня.Наскоро гледах едно клипче в ютуб един Български инфлуенсър на 27-8 години показва приятелката си на 17. Чудите се защо такава разлика? Онзи директно си каза, че е търсил девствена, защото на неговите години са вече с пренавит километраж.Тъй, че брат търси си момиче, което да се влюби в тебе и да не е било с други мъже. Не напразно мангалите се женят рано, после такова животно като развод не познават. Тва е истината. Колкото и трагично да звучи...
![]()
На първо време трябва да приемат жестоката реалност - тия, дето не са се набръмчали, тепърва ще бръмчат.Съветвам любителите на девственици да приемат исляма за всеки случай.
Добре, че не всички мислят така.На първо време трябва да приемат жестоката реалност - тия, дето не са се набръмчали, тепърва ще бръмчат.![]()
Колко хора станаха после детективи под наем от такива неща ...Пароли-мароли - мързелива работа със стоене пред компютъра, или взиране в айфона. Едно време трябваше да положиш усилия, да внимаваш в анализа на приказките, да разбираш от половин дума, да положиш шпионски усилия, да дебнеш, причакваш и обхождаш заподозрените за тайни срещи райони, и т.н. Това развиваше редица умствени качества, а също и мускулатурата на краката.
Аз докато се науча да работя на линукс ще съм я забравилЕдинственото изискване е устройството от което влиза във ФБ да е на една мрежа с твойто устройство. (разбирай Wi-Fi) И може би да си инсталираш едно линуксче. От там нататък те оставям да гугълваш, не е сложно. Има десетки tutorials за това. И по тая причина никога ама никога не ползвам публични мрежи.![]()
Скрита реклама ли е това сега?На първо време трябва да приемат жестоката реалност - тия, дето не са се набръмчали, тепърва ще бръмчат.![]()
Отхвърля се. Ходи си чакай мастъра да пусне.Както и да е, призовавам да не превръщаме това в петъчната тема че чакам даласа да пусне нещо (още) по-противоречиво.
2FA верификацията си е точно за това, за да не може да влезеш. Ако я няма значи е напълно възможно да се направи, но се съмнявам, че не си е защитила профила.Има ли начин да чета чатовете на моята приятелка от социалната мрежа ? Ако някой може да се справи с тази задача , да се свърже с мен ( ще почерпим )