deffnews
Well-Known Member
Да, такъв е. Въобще не е лошо нещата да са събрани на едно място.Мерси за градивния коментар!
Прехвърлих го, защото от известно време не обичам да чета дълги материали. Може би трябва да се "нареже" още.
А, иначе - например на мен като клиент ми липсва истински разнобразен магазин с обединена доставка. Сторе-то мисля, че е точно такъв, обаче нямам идея защо е толкова хаотичен. Много добре знаете, че клиента доста често обръща внимание на цената на доставката. Освен това куриерите сложиха допълнителни такси, и знам че ще ги увеличават още. Мисля, че Еконт са 10% стандартно, Спиди май са с фиксиран +.
Въобще тази работа с наложения платеж е голям препъни камък в много отношения. Частната търговия на дребно замря и по тази причина. Само, че си има много причини да се използва предимно този метод.
А за материала - неистина нещата стоят така. Дори за рекламно-техническата част, подчертавам рекламно-техническа -адсенс и т.н. неща, с които никога не съм се занимавал звучат логично.
Може би най-много ми допадна малката част засягаща възможностите на "местна почва" и това съм си го мислел много пъти. Има достатъчно обстоятелства там, но ако някои са налице, то малък онлайн бизнес би могъл да успее точно така.
Сменят се поколения, с тях и нрави. А и хората са различни. Но, да кажем, коректното, ясното и достатъчно описание винаги би трябвало да е +.
Например случавало ли ви се е да гледате някаква стока и да ви се налага да търсите извън сайта на търговеца? Да. Много често.