asmaistora
Member
Здравейте,
Имам няколко въпроса относно деклариране на онлайн доходи и ще се радвам да ми помогнете, за което предварително благодаря.
Имам сайт, които е на английски език и които таргетира Американския пазар. Получавам комисиони от продажба на афилиет продукти (не притежавам тези продукти, а само ги препоръчвам), които най-често са налични в Амазон.
Комисионните от Амазон и различни други афилиет програми получавам по банковата си сметка или в Пейпал.
Как е най-добре да декларирам такъв тип доход?
Става въпрос за суми от порядъка на около $1000 - $1500 на месец.
Отделно, как биха се декларирали доходи от продажбата на този сайт?
В момента не работя и получавам помощи от НОИ, тъй като бях съкратен от работата си преди няколко месеца.
Искам да запазя правото си да получавам помощи от НОИ, ако е възможно.
Благодаря още веднъж!
Имам няколко въпроса относно деклариране на онлайн доходи и ще се радвам да ми помогнете, за което предварително благодаря.
Имам сайт, които е на английски език и които таргетира Американския пазар. Получавам комисиони от продажба на афилиет продукти (не притежавам тези продукти, а само ги препоръчвам), които най-често са налични в Амазон.
Комисионните от Амазон и различни други афилиет програми получавам по банковата си сметка или в Пейпал.
Как е най-добре да декларирам такъв тип доход?
Става въпрос за суми от порядъка на около $1000 - $1500 на месец.
Отделно, как биха се декларирали доходи от продажбата на този сайт?
В момента не работя и получавам помощи от НОИ, тъй като бях съкратен от работата си преди няколко месеца.
Искам да запазя правото си да получавам помощи от НОИ, ако е възможно.
Благодаря още веднъж!