Въпреки, че в момента повечето чиляк купува крипто, може ли с две три изречения да опишете, обратния път. Как да си вземем кеша у джеба, за да отида до Била да си купя малко сирене, кашкавал и др.?
По обратния ред. Обръщаш криптото (каквото и да е) в лайткойни, после ги превеждаш в койнбейз (или друга борса работеща с фиат като кракен например) от там ги обръщаш в евро и ги нареждаш към евровата си сметка в револут. От там превод към бг сметка или директно харчене с физическата карта , която може да си извадиш към сметката.Въпреки, че в момента повечето чиляк купува крипто, може ли с две три изречения да опишете, обратния път. Как да си вземем кеша у джеба, за да отида до Била да си купя малко сирене, кашкавал и др.?
Моите лайткойни са в Jaxx ... трябва ли да ги местя преди форка другъде за да взема лайткон кеш ? ... или ... ?
Като цяло ги държа само в Jaxx ... идея къде мога да ги преместя след форка ? правя друг портфейл например и ги слагам там ли ? ... И след като ги преместя и взема лайткойн кеш мога ли пак да си ги върна в Jaxx ?
Същото без малката таксичка на борсата. Койбейз режат доста , по спомен мисля беше 3 евро на транзакция. В бинансе за да не ти остават остатъци , както и да ползваш намаление с 50 % от таксите , си взимаш малко от тяхната валута BNB и когато наредиш примерно 10 лайткойна , няма да ти прехвърли 9.99 заради таксата ами цяла 10ка а таксата автоматично ще си я вземе от БНБ баланса. Това е полезно защото някой монети не могат да се пращат ако не са цели и заради таксите ти остават тези малки остатъци дето не можеш да ги обърнеш в нищо , защото са прекалено малко.Тъй като съм съвсем нов с търговията на виртуалната валута имам въпроси.
Вкарах малко Лайткойн от Коинбейс в Бинанс и го разпределих на 3-4 други валутки.
Въпроси:
1. Ако сега направя обратната обмяна, ще имам ли пак същото количество лайткойн? Абстрахираме се от промените цени. Въпросът ми е принципен. Има ли различни курсове (купува, продава), като при банките/чендж бюрата с валута?
2. Понеже не вкарах цяло число, и сега имам остъци 0.0000123 нещо такова. Може ли да се изчистят(занулят) тези остатъци, и как?
Извинете ме за тъпите въпроси!
Тъй като съм съвсем нов с търговията на виртуалната валута имам въпроси.
Вкарах малко Лайткойн от Коинбейс в Бинанс и го разпределих на 3-4 други валутки.
Въпроси:
1. Ако сега направя обратната обмяна, ще имам ли пак същото количество лайткойн? Абстрахираме се от промените цени. Въпросът ми е принципен. Има ли различни курсове (купува, продава), като при банките/чендж бюрата с валута?
2. Понеже не вкарах цяло число, и сега имам остъци 0.0000123 нещо такова. Може ли да се изчистят(занулят) тези остатъци, и как?
Извинете ме за тъпите въпроси!
https://www.cryptocompare.com/coins/guides/what-is-usdt-and-how-to-use-itВ Бинанс има едно USDT, то за какво е? Не мога да търгувам се него.
Аха, може би е добре временно да се прехвърлят средствата към него, когато всички криптовалути падат спрямо долара, и после обратно, като тръгнат на горе?!
Никога не съм го разбирал като криптовалута, затова и никога не съм си вземал.Аха, може би е добре временно да се прехвърлят средствата към него, когато всички криптовалути падат спрямо долара, и после обратно, като тръгнат на горе?!