vfykvsrikm
New Member
Добър ден тъй като съм неопитна в тази сфера се допитах към вас как мога да правя пари от интернет. Пробвала съм drop shipping но не ми се получиха нещата ако някой знае моля ви споделете.
ЗдравейДобър ден тъй като съм неопитна в тази сфера се допитах към вас как мога да правя пари от интернет. Пробвала съм drop shipping но не ми се получиха нещата ако някой знае моля ви споделете.
Какво можеш да правиш?Добър ден тъй като съм неопитна в тази сфера се допитах към вас как мога да правя пари от интернет. Пробвала съм drop shipping но не ми се получиха нещата ако някой знае моля ви споделете.
Здравей. Виж какво умееш да правиш и го приложи и в Интернет. Можеш да пишеш в собствен блог на някаква тема (силно препоръчвам на английски, не за тук само), след като мине време и станеш четена и популярна с трафик, и обособени социални канали, може да слагаш рекламки или да продаваш твой продукт, или продукти на партньорски сайтове (affiliate). Но първо помисли кое ти прави кеф да правиш, така ще ти е и по-лесно да го правиш. Например доста често попадам на някакви хора, пишещи за сферата, в която са. Едни обикалят света и пишат в блога си, друг поправя коли и също пише за даден модел какво е специфично и т.н.Добър ден тъй като съм неопитна в тази сфера се допитах към вас как мога да правя пари от интернет. Пробвала съм drop shipping но не ми се получиха нещата ако някой знае моля ви споделете.