F fAdsmaker New Member 22 Октомври 2011 #1 Здравейте , някой знае ли как мога да си сменя името от Иван на Иванчо примерно в PayPal?
N nortrant Well-Known Member 22 Октомври 2011 #2 От: Как мога да си променя името в PayPal? До колкото знам не може
ArticlesBG New Member 22 Октомври 2011 #3 От: Как мога да си променя името в PayPal? Аз имах една объркана буква преди и трябваше да си я оправя. To request a name change on your PayPal account, follow these steps: Log in to your account. Click Contact Us at the bottom of the page. Click Send us under Email us. Select My Account and then Name Change. Follow the steps provided.
От: Как мога да си променя името в PayPal? Аз имах една объркана буква преди и трябваше да си я оправя. To request a name change on your PayPal account, follow these steps: Log in to your account. Click Contact Us at the bottom of the page. Click Send us under Email us. Select My Account and then Name Change. Follow the steps provided.
F fAdsmaker New Member 22 Октомври 2011 #4 От: Как мога да си променя името в PayPal? Оправих се , благодаря.
N nortrant Well-Known Member 22 Октомври 2011 #5 От: Как мога да си променя името в PayPal? fAdsmaker каза: Оправих се , благодаря. Увеличете... Кажи как де ?? Няма опция в пейпал чрез която да си смениш името сам!
От: Как мога да си променя името в PayPal? fAdsmaker каза: Оправих се , благодаря. Увеличете... Кажи как де ?? Няма опция в пейпал чрез която да си смениш името сам!
F fAdsmaker New Member 22 Октомври 2011 #6 От: Как мога да си променя името в PayPal? Има ако си объркал 1 или 2 букви. От Profile.
N nortrant Well-Known Member 22 Октомври 2011 #7 От: Как мога да си променя името в PayPal? fAdsmaker каза: Има ако си объркал 1 или 2 букви. От Profile. Увеличете... На мен ми иска да сканирам лична карта...?
От: Как мога да си променя името в PayPal? fAdsmaker каза: Има ако си объркал 1 или 2 букви. От Profile. Увеличете... На мен ми иска да сканирам лична карта...?
sixth sense Active Member 22 Октомври 2011 #8 Re: От: Как мога да си променя името в PayPal? nortrant каза: На мен ми иска да сканирам лична карта...? Увеличете... Снимаш си личната карта (може и с телефон, стига да се чете) и попълваш формата, която ти дава, като добавяш и снимката. Simple as that.
Re: От: Как мога да си променя името в PayPal? nortrant каза: На мен ми иска да сканирам лична карта...? Увеличете... Снимаш си личната карта (може и с телефон, стига да се чете) и попълваш формата, която ти дава, като добавяш и снимката. Simple as that.