От: Как не се прави Аукцион за сайт
Така, явно става въпрос за моите търгове и моите сайтове. uphero, ще се радвам да разбера на теб какъв ти е проблема? Ти да не би да си безгрешен? Или като си влязал тук да си прочел всички правила?! Ти знаеш ли колко са правилата тук? Дълбоко се съмнявам, че дори половината от аудиторията тук е чела правилата за това или онова. Да продължа с другото - че сайтовете ми са умрели. Щом за теб умрял е сайт, който прави по около 3-4 хил. лв печалба на година, евала, значи имаш по-печеливши, "живи" сайтове. Смешка. Дай сега да ви правя подаръци, 'щото видиш ли не съм наясно с някои от правилата. Незнанието не е оправдание, но не забравяй да си го напомниш, когато от незнание направиш грешка. Все си мисля, че имаш някакъв проблем с мен, че така лично ги прие нещата. Ако е така, ще се радвам да го решим. Аз се свързах с колегата, който спечели търга и му предложих да си изпълня обещаното, въпреки грешката ми. Той отказа и каза да пусна нов търг, на който ще участва. От там нататък на мен съвеста ми е чиста. Мерси на blaster за защитата, не те познавам, но мерси.