Така е обаче има и момента, че когато няма какво да кажеш по-добре да не казваш нищо. Първоначално човек му е трудно да влезе в тона на форума, нивото обикновено е малко по-високо.Винаги съм приканвал тези, които не сикат да пишат или според тях, няма какво да пишат, да го дават по-смело. Няма от какво да се срамуват или притеснявате. Важното е да се вземе участие, а след това просто не се осеща кога си част от разговора или дискусиите на форума.
Продължавайте с мненията.
Дано не звучи като оплакване. Хахахах. Рядко има хора като теб, за това форума е № 1 поради факта, че ни събира все такива.Blinky ме подведе да остана.
Дано не звучи като оплакване. Хахахах. Рядко има хора като теб, за това форума е № 1 поради факта, че ни събира все такива.
А имаш ли спомен как го намери? Сега гледам, че си от бая отдавна, даже се чудех къде сме рекламирали тогава.
Идеално, това се превръща вече в тенденция. Дано да е все така.Приятел ми го препоръча!
Определено е станало тенденция, но като гледам пулта - повечето са от търсачки. Предполагам предимно Google.Препоръча ми го приятел и на мен .
Дано да е нещо с интернет маркетинга и рекламата в интернет. То най-добре се раква форума за това.Не мога да си спомня какво точно търсех, но от Гугъл. След това прекарах сигурно 1 седмица всяка вечер четейките теми до 5-6 сутринта и определено научих много неща.
Благодарско за отговора. Дано все по-често се случва това да бъде препоръчван форума. От уста на уста е най-добрата реклама.от приятел