Да, той е доста постоянен и готин потребител тук. Ще му благодаря лично. И е добър пример. И той от бая време е сред нас и определено сега помага.Благодаря за което!
Човекът се казва Jordan Enev (souldevi), а за форума стана дума, като винаги ми дава пример, как преди 4 години е започнал точно от тук...
Моля, пак заповядай. Тук ще има доста голямо поле за изява. Смятам, че ще и допадне. Успехи.Таня Кършакова е един много готин човек и потребител. Мерси за мнението ти! Повярвай ми наистина рекламирам много този форум, защото много ме кефи. А относно племеницата ми искам да ви кажа, че много хора ще имат полза от нейният талант. Надявам се скоро да си докаже възможностите, но първо трябва както всички знаят да се съобрази с правилата на форума, както и аз като се регистрирах. Поздрави на всички колеги и много успехи
толкова много ви търсих, че накрая чичко гугъл ви намери
толкова много ви търсих, че накрая чичко гугъл ви намери
Какво продаваш? Или добавяш фейсбук фенове?
Оп, вече си дал мнение тук. Дай повече информация за това как си ни намерил. С каква дума, как си решил да я сърчнеш и т.н. Има доста интересни истории тук и надявам се и ти да дадеш някоя.
Мерси за информацията.Здрасти и на теб Търсех някъде хора, които имат фейсбук страници и споделят своя опит с тях. Накрая написах "фейсбук страници форум" и воала, тук съм 8) Наистина има доста интересни неща във форума ви и ще се радвам и аз да допринеса за тях
Мерси за информацията.
Много ще съм ти признателен, ако се задържиш и допренесеш, с каквото можеш на форума. А и след време вярвам, че ще ти се отплати тази твоя отдаденост към идеята.
Пожелавам ти приятен престой тук и до нови срещи в някоя друга тема.