Blinky
Owner
От: Re: Как открихте нашия форум?
Мерси много за отговора.
Не се заяждайте, моля да не се модерираме.
Wordpress плъгин
Мерси много за отговора.
Не се заяждайте, моля да не се модерираме.
Wordpress плъгин
От приятел - интересувам се от интернет реклама и продажби, а той има опит, каза ми влизай и чети......а аз: ама нищо не разбирам в повечето случаи.....а той : чети, чети, в един момент ще ти светне)))....все още не ми е просветнало много, но пък чета ли чета Благодаря на всички, които пишат!
Вече почти нямам спомен как попаднах тук, но мисля че беше чрез алтернативният сео форум на друг колега оттук, които в последствие западна и почти няма нови добавени теми, или липсват отговори и т.н. Благодаря, че ви намерих най-малкото за полезната информация, за възможността за бизнес и не на последно място отмората и забавлението.
Търсих информация в гугъл.
Прегледай темата другата седмицаГугъл-"футболни прогнози". Излезе ми дъълга тема за купуване на прогнози от хърватски типстър, но краят май не беше добър-на темата
Смятам че форума ще ми е полезен като потребител на някой от предлаганите услуги.
Поздрави.
Прегледай темата другата седмица
Еа, дори тема може да се отвори. Ще се радвам да помогнем. То това е идеята на форума.Мисля че трябва да обяснявате на по-разбираем език защото някой тука (като мен) са много боси в тая област :roll:
Може ли линк към темата че не я намирам? Имам интересПрегледай темата другата седмица
Има ли развитие?Прегледай темата другата седмица
Имам още работа по него www.5bet.eu , както и трябва да си пренеса статистиката за изминалите 8 месеца от акаунта си в най-големия типстърски сайт.Има ли развитие?
Привет и от мен
Нова съм във форума, днес направих официално регистрация, но няколко дни преди това имах възможност да се запозная с темите му. Гугъл ми даде възможност да попадна тук. Търсех конкретна информация за интернет бизнес, предприемачество, бизнес идеи, онлайн бизнес и така стигнах до тук. Благодаря на Блинки за топлото посрещане, с интерес ще продължа да чета темите. Имам конкретни въпроси, но всичко с времето си - обичам да спазвам установените правила и търпеливо ще изчакам, за да се включа, когато му дойде времето.
Пожелавам лек и успешен ден на всички