Мерси братле. Дано ви е полезен форума и като хора, интересуващи се от тематиката в него, да допренесете за развитието му. Ще ви бъда много благодарен за това. Успехи от мен и все така да продължавате да сте част от него.Търсих Seo ,идеи за оптимизация на сайт. Също борса за купуване на домейни и готови магазини. В самото начало за банери имах интерес. Велик форум
Многократно съм го казвал и ще го повторя. Форумът го правят единствено и само потребителите. Никой друг.Ще му непременно. Не му знам ника. Определено попаднах на място с много будни умове. Живеем в свят на слепци и прогресивно ослепяващи. Надявам се с помощта на една голяма част от стабилните предприемачи тук да увелича мойте сайтове до 100. Поздравления блинки за жестокия форум.
Здравейте, открих форума чрез приятелка и съм много доволна, вече пуснах обява. хи-хи
Ехе, верно ли. Шерифа е от най яките типове тук. Щом той ни препоръчва значи ставаме .SHERIFA ми каза да се регистрирам тука
Абе да ви кажа не сгреших
Форумът го намерих след като търсих информация в Google с ключови думи "как да продаваме в Ebay" . Вие ми изгряхте сред някой от първите резултати. Оттам нататък видях, че това тука си е цял извор за знания на каква ли не тематика, приоритизирах си разделите и .... четене. Не съм се отказал и от писането тук разбира се!Здравей. Честит празник и мерси много за думите. Ще ни дадеш ли повече информация какво си търсил, че сме излезли в Гугъл. Приятен престой тук с нас във форума.