Venvasion
Member
Хах, ще му предам. Забравих да го питам за username-а та да го тагнаЕха. Бая добра реклама. Ще го черпим тук.
Хах, ще му предам. Забравих да го питам за username-а та да го тагнаЕха. Бая добра реклама. Ще го черпим тук.
Писал си. Сещам се че беше некво прочувствено.Аз дали съм писал в тая тема? Въобще има ли публична статистика за темите кой какво е писал, колко поста има?
дееба, а уж не съм такъв човекПисал си. Сещам се че беше некво прочувствено.
Освен това: https://www.predpriemach.com/members/Аз дали съм писал в тая тема? Въобще има ли публична статистика за темите кой какво е писал, колко поста има?
Ха, тая класация къде си я крил, за първи път я виждам Ебати изравнените резултати - второто място го делим 6 човекаОсвен това: https://www.predpriemach.com/members/
Ти си в топ 5. Иначе на профила има инфо за това колко къде какво....
Пред очите ти е била през цялото време - Потребители / Members, в горното меню. Ако някой ще се доказва, там мое да си следи статистиките.Ха, тая класация къде си я крил, за първи път я виждам Ебати изравнените резултати - второто място го делим 6 човека
Ще му изчистя базата данни след 23:00.И като стана дума за намиране на форуми, май searchengines.bg са го намерили вече руските спамъри. По-тъжното е, че не е чистен от тях от много време насам. Май вече оставаме с 1 такъв за БГ? Някой нещо да е дочул за там. Какво се случва?
Малко носталгично. Та се сетих.Ще му изчистя базата данни след 23:00.
А какво конкретно си търсил / търсила?Гугъл..
Мерси много. Еха, ти си от вече потребителите с история. Супер. Мерси много за инфото.Търсих през Гугъл информация относно бизнес на едно лице, и едно от местата беше форума. Позачетох тук так, и ми хареса като идея.
Ама това се случи декември месец....а 2015г. какво съм правил и съм се регистрирал, идея си нямам. То затова нещо при регистрацията ми излизаше проблем, ама мислех, че защото опитвам от телефона, пък аз съм бил регистриран.Мерси много. Еха, ти си от вече потребителите с история. Супер. Мерси много за инфото.
Мерси много. Ако се сетиш, темата е отворена. Всеки да си спомени и да впише какво го е довело тук.Ама това се случи декември месец....а 2015г. какво съм правил и съм се регистрирал, идея си нямам. То затова нещо при регистрацията ми излизаше проблем, ама мислех, че защото опитвам от телефона, пък аз съм бил регистриран.